Körömtálcák otthon

Manapság a nők szerte a világon átváltanak az otthoni ápolás formájára. Sokan nem járnak a szalonokba gondoskodó arcmaszkok készítésére, hanem a készítményeket maguk készítik el. A nők megtanulják, hogy saját stílusát, kozmetikai eljárásaikat, manikűröket és pedikűröket végezzék. És nem mindig pénzmegtakarításról van szó, bár ez is fontos és a jó kézművesek sokat vesznek a szolgáltatásáért. Az eljárások elvégzése mindenekelőtt időmegtakarítást jelent - ha törött köröm van, akkor nem kell egyeztetnie a mesterrel, és el kell mennie hozzá a város másik végéhez. Az otthoni eljárások gyorsak, gazdaságosak és megbízhatóak, mivel a nem megfelelő feldolgozással rendelkező manikűrkészletek a fertőzés forrássá válhatnak. Ebben a cikkben olyan fontos eljárásról beszélünk, mint a körömfürdők. Ez egy kiváló eszköz a körömlemezek megerősítésére és gyógyítására, ha helyesen és rendszeresen elvégzi az eljárást, megtagadhatja a köröm felépítését.

Körömfürdők

A körmök fürdõinek hasznos tulajdonságai

Körülbelül 10-15 évvel ezelőtt a műkörmök divatossá váltak, és ez valódi alternatíva lett a nők számára, mert nem mindenki tudta megnövelni saját körmét a kívánt hosszúságig. Az utóbbi években azonban a meghosszabbított hosszú köröm divatja visszavonhatatlanná vált, ma ízléstelennek és vulgárisnak tűnik. A természetes és természetes körömvirág modern divatja valóban minden rekordot megsért. A körmöknek ügyesnek és ápoltnak kell lenni, ez fontos. De mi van azokkal a nőkkel, akiknek a gyenge, vékony és hajlított körme van? Tényleg továbbra is ragaszkodnia kell olyan durva és kemény tippekhez, amelyekkel nagyon kényelmetlen járni? Semmilyen módon! A körömlemezt speciális fürdők segítségével erősítheti meg, amelyeknek számos hasznos tulajdonsága van.

A legtöbb esetben a fürdők speciális vegyületekkel készülnek, amelyek táplálják a körömlemezt kívülről, erősítő és gyógyító hatást biztosítva. Ez lehetővé teszi a hajlítás és a vékony, mint például a papír, a körmök megbirkózását.

A köröm gyógyfürdői sikertelen agresszív felépítés után használhatók, amikor a mesterséges bevonatot (tipsa) a saját körömlemezéhez erősítik. A jaj mesterek gyakran használnak egy egyszerű szuper ragasztót a rögzítéshez, amely a saját körmével jön le. A hegyek eltávolítása után szörnyű látvány tűnik a szemnek. A fürdők célja a körmök helyreállítása és megerősítése az ilyen eljárások után.

Időnként a testben lévő kalcium- és fluoridhiány miatt a körmök kipirulhatnak. Ebben az esetben a fürdő megvédi a körömlemezt a szabad él megsemmisülésétől.

A fürdésre egyszerűen szükség van a vágott manikűr elvégzése előtt - a meleg víz lágyítja a kutikulát, megkönnyítve annak későbbi eltávolítását.

Mint tudod, a vízben a köröm növekedése sokkal gyorsabb. A körömtálcák felhasználhatók a növekedés fokozására. Például, ha néhány hét alatt felelősségteljes rendezvényen kell részt vennie egy gyönyörű természetes manikűr segítségével, ily módon felgyorsíthatja a köröm növekedését.

Nem minden nő büszkélkedhet a házi feladatok hiányával, amelyek kezéből durva és néha sötétedik, különösen a köröm közelében. A fürdők megoldhatják ezt a problémát - visszatérhetik a fogantyúkat korábbi érzékenységükhöz és simaságukhoz.

Ha nem lakkolja a körmét, és azt akarja, hogy a körmök természetes szépsége kedvezően hangsúlyozzon - csak járjon fürdés előtt. A köröm porózus felépítésű, nedvességet szív fel, és az eljárás után néhány órán keresztül hihetetlenül fényes és ragyogó marad.

Néhány nő folyamatosan szembesül azzal a ténnyel, hogy a köröm gyakran eltörik.Vagyis még egy kis hosszúság növekedésével is megjelenik egy kis bevágás az oldalán, amely később megtöri a köröm. A fürdők segítik a helyzet javítását.

A fürdők nagyon hasznosak a körömgomba kezelésében. Először is, a folyadék összetételének egyes aktív komponensei befolyásolhatják a gomba spóráit, vagyis gyógyhatásúak. Másodszor, az érintett köröm elég kemény és elég nehéz, meleg vízzel való meglágyítás nélkül megválni. Harmadszor: a fürdő után a köröm könnyedén vágható vastagságban, vizuálisan egyenlővé téve az egészséges lemezeket. A megfelelően kezelt gombás köröm maszkolása sokkal könnyebb.

Összegezve az eljárás hasznos tulajdonságait, elmondhatjuk, hogy a körömtálca univerzális és biztonságos eszköz, amely minden nő számára hasznos. De hogyan lehet az eljárást helyesen elvégezni?

Hogyan készítsünk fürdőkápokat a körömhez

Valójában nagyon fontos, hogy ismerjük az eljárás hozzáértő technikáját, különben a körömlemezek túlzott átáztatása törékenyé válhat.

Hogyan készítsünk fürdőkápokat a körömhez

 1. Mielőtt elkezdené az eljárást, elő kell készítenie a körmét a fürdőbe. Ehhez távolítsa el a régi lakkot (sellak, akrilhegyek, gél és bármilyen más mesterséges bevonat). A kutikula fürdésre való vágása semmiképpen sem lehetetlen - a bőr nem lágyul meg, így megsérülhet.
 2. De előre megadhatja a körömnek a kívánt formát - a nedves körmök sokkal nehezebb lesz.
 3. Ezután öntsön meleg vizet az elkészített tiszta edényekbe gyógyászati ​​vegyületek hozzáadásával.
 4. Ne forralja a fürdővizet túl melegen - az ujjak bőre duzzad, eltávolíthatja az oldalsó hengerek felesleges részét a köröm mindkét oldalán.
 5. Az optimális, ha a fürdőt 10-15 percig tartjuk, vagy amíg a víz lehűl.
 6. Az eljárás után nagyon óvatosnak kell lennie - ne végezzen apró munkákat, mert a köröm gőzölés után elég puha és törékeny, eltört minden kisebb ütéstől. Adj nekik egy fél órát, amely után elkezdheti vállalkozását. De a legjobb dolog természetesen az, ha éjszaka fürdik.
 7. Közvetlenül az eljárás befejezése után vághatja a kutikulát, tápláló krémet vagy gyógyító olajat felvihet a körömre és a bőrre.

A fürdő tartásának egyik ellenjavallata a bőr károsodása. Vágások, sebek, kopások, különösen mélyek vagy gyulladások esetén az eljárást el kell hagyni, amíg a seb teljesen meg nem gyógyul.

Egészséges körömtál receptek

Következtünk a legérdekesebb - receptekhez, amelyek segítenek helyreállítani és megerősíteni a körömlemezt.

Egészséges körömtál receptek

 1. Tengeri víz. Két teáskanál sót, ugyanolyan mennyiségű szódabikarbóna és egy teáskanál jód adjon hozzá két pohár meleg vízhez. Ez egy kiváló összetétel a körömlemez megerősítésére és megvastagítására. A receptnek megfelelő rendszeres fürdő segít a szó szoros értelmében kalcinálni - megnehezíti és erősebbé teszi.
 2. Olaj és só. Melegítse a növényi olajat az optimális hőmérsékletre, oldjon fel két teáskanál sót 100 ml olajban, merítse az ujjait a készítménybe és tartsa körülbelül 15 percig. Ezután fújja le az ujjait szalvétával, ne kenje be tejszínnel, és reggelig tegye pamut szalvétára. Ez egy remek recept az ujjak lágyításához és a körmök megerősítéséhez.
 3. Vitaminok. Ez a fürdő szükséges a körmök helyreállításához az építés után. Az ampullákból származó A, E és B12 vitamint kell adni egy pohár vízhez, legalább 20 percig tartsa a kezét egy ilyen fürdőben.
 4. Citromlé és ecet. Bizonyos esetekben a nőknek fehéredő hatásra van szükségük - amikor sötét foltok vannak a körömön étkezés vagy háztartási vegyszerek után. Adjunk hozzá egy kevés citromlevet és ecetet a vízhez. Ez nemcsak a körömlemezt tisztítja, hanem természetes fényt ad a körömnek.
 5. Bojtornas olaj, gyógynövényleves és jód. Készítsen gyógynövény-főzetet - kamilla, orbáncfű és zsálya.Adjunk hozzá egy kis bojtorján kenhető olajat és jódot a megszűrt kompozícióhoz, tartsuk ujjait meleg folyadékban. Ez egy nagyszerű eszköz a köröm növekedésének felgyorsítására.
 6. Kék jód. A gyógyszertárban van egy ilyen gyógyszer - kék jód, amely hatékonyan harcol a gombás fertőzések ellen. Behatol a gomba spórájába, elpusztítja azokat és megakadályozza a betegség kialakulását. A fürdőbe kell adni - legfeljebb egy evőkanállal. Az almaecet is jól harcol a gombás fertőzésekkel.

Ne feledje, hogy néhány ismeretlen termék allergiás lehet, különösen, ha hajlamosak a különféle reakciókra. Fürdés után feltétlenül masszírozza meg a köröm melletti bőrt - ez javítja a lemez táplálkozását és erősíti azt. Ne felejtsük el a multivitamin komplexeket - a körmöket nemcsak kívülről, hanem belülről is meg kell erősíteni.

Ha nagyon vékony és gyenge körmöd van, amelyek egyáltalán nem növekednek, akkor nagyszerű alternatívát nyújthat a meghosszabbításokhoz - használjon sellakot (géllakk). Ez az eljárás egyre népszerűbb. A Shellac egy bevonat, amelyet speciális ultraibolya lámpában kell szárítani. A bevonat 2-3 hétig tart, megvédi a köröm a lerakódástól és a hasadástól, végül megnövelheti a körmét a kívánt hosszúságig. Ha a köröm olyan gyenge, hogy még a sellak sem tapad hozzá, akkor a lemezt meg kell erősíteni egy modellező géllel, amelynek sűrűbb és merevebb (szárítás után) szerkezete van. De sokkal élénkebb és természetesebb, mint a hamis köröm.

A modern trendek és divat trendek sorozatában ne felejtsd el a köröm természetes szépségét. Az erős és egészséges életmód érdekében helyesen kell étkeznie, nem szabad harapni a körmét, háztartási házimunkát kell viselnie védőkesztyűben, és természetesen a körmök erősítő fürdőjét kell készítenie. És akkor a tollak mindig szépen és rendezetten néznek ki!

Videó: a legegyszerűbb fürdő a köröm megerősítéséhez

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások