Édes banánpaprika - a fajta leírása és jellemzői

Változat Az édes banánt a magas termelékenység, stabil gyümölcs, jó minőségű gyümölcs jellemzi. Az érett gyümölcsök narancs árnyalatúak és magas cukortartalommal rendelkeznek. A gyümölcs kellemes aromájú, ízű.

Bors édes banán

Az osztály leírása

A fajta szokatlan hosszúkás gyümölcsei segítik az ünnepi asztal díszítését és szokatlanságát. Ez a fajta friss fogyasztásra, sütésre, konzervkészítésre alkalmas. A növény fantasztikus hozammal rendelkezik. Jelentéktelen mennyiségű vetőmag érkezik a vetőkamrákban.

A kultúrát palánták termesztik. Ennek a fajta egyik fő előnye az ápolás szerénytlensége.

Növekvő csemeték

Ahhoz, hogy kiváló termést kapjon, elegendő az ajánlások szigorú betartása. Ültetés előtt kezelje az ültetési anyagot növekedési stimulátorral. A talajkeveréket elkészítheti saját maga, vagy vásárolhat egy speciális üzletben.

 1. A vetés előtt a magokat fertőtlenítik, áztatják és termékeny talajjal ellátott dobozokba ültetik. Előre töltse fel a magokat egy pohár vízzel. Azokat a szemcséket, amelyek felmerülnek, házasságnak tekintik.
 2. A mag vetése előtt tanácsos fagyasztani vagy gőzölni a talajt. Ellenőrizze a magvak csírázását.
 3. Grow paprika palántákat Kicsi tőzegcserepekben édes banánra van szükség. Ajánlott egy kevés durva homok hozzáadása a talajkeverékhez, ez meglazítja a talajt, lehetővé teszi a magok gyorsabb csírázását.
 4. Ne vetjen túl vastag magokat, sűrített ültetéssel a fiatal növények versenyeznek a fényért, a vízért. Négy valódi levél megjelenése után válasszon.
 5. A vetés után a talajt permetezzük vízzel, takarjuk le üveggel vagy műanyag borítékkal.
 6. Az első felső kikészítést karbamiddal végezzük 2 héttel a megjelenés után.
 7. Védje a palántákat a huzatotól és a hirtelen hőmérséklet-változástól. Ne engedje, hogy vízcseppek történjen.
 8. Néhány kertész, aki siet, már február elején kezdte meg a paprika palántákat, amikor a nappali órák nagyon rövidek. Az ilyen korai termesztésű palántákat kiegészítő megvilágításra van szükség. A fiatal növényeknek nagyon hiányzik a napenergia.

Amikor a palántákat a helyre ülteti át, ne felejtse el, hogy a paprika rendkívül negatívan tolerálja a széllökéseket és a huzatot. Ha webhelye gyenge talajon található, akkor a borsot gyakran különféle komplex műtrágyákkal kell etetnie.

A növények gondozása

Az öntözést közvetlenül a gyökér alatt kell végezni, különben nem kerülheti el a napfény által okozott égési sérüléseket a gyümölcsökön és a lombozaton.

 1. Ne hagyja figyelmen kívül a csípést, ez az eljárás elősegíti, hogy a bokor energiáját a gyümölcs fejlődéséhez irányítsa, nem pedig a vegetatív tömeget.
 2. A nyílt talajon történő ültetés optimális ideje május utolsó. Amikor a hőmérséklet 8 fokra esik, a növények lefagynak, leállnak.
 3. A jó termés kulcsa a megfelelően termesztett palánták. A benőtt, sárga palántákból nyert növények néhány héttel később virágznak, és ennek megfelelően később termést hoznak.

Adjunk hozzá ammónium-nitrátot a talajhoz, számítva 30 gramm négyzetméterenként. Virágzáskor érdemes fokozni az öntözést. Javasoljuk az állványok talajtakarását, hogy megtartsák a nedvességet a talaj felső rétegeiben.

Videó: a paprika kialakulása a nyílt talajon

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások