Uboroslé az arcra - előnyei és alkalmazásai

Már nem titok, hogy az uborka juice nagyon jótékony hatással van az emberi bőrre. Nem hiába, hogy az emberek évek óta aktívan használják uborkamaszkokat, és gyakorlatilag mindenütt használják ennek a pótolhatatlan növénynek a léét. Az uborka összes hasznos tulajdonságáról ebben a cikkben olvashat bővebben.

Uborka arclé

Egy kicsit maga a zöldség

A zöldség az ősi időkben vált népszerűvé, amikor az egész világon elterjedt. Az uborka szülőföldje India. Még az ősi szentírásokban is többször említheti ezt a zöldséget. A Bibliában van egy legenda, miszerint az izraeliták, amikor sivatagban voltak, csak néhány zöldség nélkül képesek lennének megtenni, amelyek közül az egyik ugyanolyan uborka volt. Az izraeliekről uborkáról álmodtak, mert ez a zöldség rendkívül gazdag vízben. Alapvetően uboralé formájában kínálják, de mindenesetre a folyadék tökéletesen telíti a testet és elkerüli a kiszáradást. A zöldség víztartalma meghaladja a 90% -ot, ezért sok kertész nagyon értékeli az ízeket, és nyáron aktívan használják azokat.

Az uborka előnyei között megemlíthető a különféle étrendben való felhasználása. Sok lány az uborkalé segítségével elveszíti a feleslegét, ugyanakkor egyáltalán nem károsítja saját egészségét.

Hasznos tulajdonságok

Az uborka juice előnye az alacsony kalóriatartalom, amely csak vonzza az embereket, akik mindig különféle diétákon ülnek, és megpróbálnak elveszíteni a felesleges tömegüket. Megjegyzendő, hogy az uborkákat gyakran a sportolók fogyasztják, akik állandóan alakjukban akarnak lenni.

Figyelembe kell venni az uboraklé glikémiás mutatóját, amely nagyon kicsi, így még azok is, akik cukorbetegségben szenvednek, iszhatják az italt. Mivel ez a mutató meglehetősen alacsony, a lé gyakorlatilag nem befolyásolja a betegek vérállapotát.

Az uborka juice további hasznos tulajdonságai között különös figyelmet kell fordítani a következőkre:

  • hashajtó hatás;
  • choleretic akció.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a gyümölcslé rendszeres használata lehetővé teszi az összes, a szervezetre káros anyag eltávolítását, és megóvja azt a kristályok és kövek képződésétől a hólyagban vagy a vesékben. Ugyanakkor az uborkalé eltávolítja a felesleges koleszterint a vérből, ami pozitívan befolyásolja a test állapotát. Így az embernek esélye van az artériás szklerózis kialakulásának elkerülésére.

Hogyan befolyásolhatja a lé a bőrt?

Több tanulmány révén már bebizonyosodott, hogy ennek a lének szinte mindennapi használata elősegíti a szervezet anyagcseréjét. Természetesen ez pozitív hatással van az emberi bőr állapotára. Ez az uborkában található szerves anyagok miatt történik, amelyeknek köszönhetően felgyorsul az anyagcserének és az anyagcserének folyamata. Segítségükkel a test elkezdi aktívabban felszívni a jótékony vitaminokat és ásványi anyagokat, ezután jelentősen javul az ember bőrének, körmének és hajának állapota.

Lehetséges inni uboralát, amelynek bőrkiütés van?

A válasz igenlő, mivel az ital kedvező hatással van a bőr helyreállítására. Alapvetően az összes kiütés abból fakad, hogy a gyomorban negatív folyamatok alakulnak ki, és az emésztőszervek egyszerűen nem tudnak azonnal megszabadulni az összes mérgező anyagtól.Általában az italnak köszönhetően a toxinok és toxinok eltávolításával kapcsolatos összes folyamat jelentősen felgyorsul, ami a bőrkiütés korai csökkenéséhez vezet. Ezért a különféle wen, pustulák, mitesszerek megszabadulása érdekében érdemes rendszeresen fogyasztani az uborkalevet.

Az öregedés elleni küzdelem uboraléval

Az öregedés elleni küzdelem uboraléval
Miért ajánlott inni levet az öregedés lelassítására? Ez egyszerű - a bőr öregedésének lelassító jótékony hatását a lében lévő sók és ásványi anyagok segítségével érik el. Tehát például a kálium és a magnézium ásványi sói miatt lelassulnak a szervezetben a különféle oxidációs folyamatok, amelyek következtében a sejtek pusztulása lelassul, és ennek eredményeként megáll az idő és az öregedési folyamat. Az uborólé ezen képessége összehasonlítható az antioxidánsok munkájával, amelyek pontosan ugyanazt a funkciót látják el. Ennek köszönhetően ezt az italt rendszeresen fogyasztják a cukorbetegek, valamint mindenki, aki meg akarja hosszabbítani életét és ifjúságát.

Annak érdekében, hogy érezzék az uborkalé hatását és kiértékeljék az eredményt, érdemes a következő recept használatát használni:

  1. Vegyünk egy pohár frissen sajtolt gyümölcslevet egy uborkából.
  2. Adjunk hozzá 1 teáskanál mézet vagy azonos mennyiségű burgonyalevet.
  3. Vigyük fel a keveréket az arc felületére és tartsuk kb. 15 percig.

A folyamat végén öblítse le a maszkot meleg vízzel.

Fehérítő hatás

Nem olyan régen, az uborkalé nagy népszerűségre tett szert a kozmetikumok területén. A helyzet az, hogy az úgynevezett fehérítő hatással rendelkezik a benne lévő vitaminok miatt. Az egyetlen dolog, amit érdemes megfontolni, a lé ivás hatása ebben az esetben csak más anyagokkal vagy gyógyszerekkel kombinációban jelentkezhet.

Ellenjavallatok

Sok szerencsére ennek az italnak szinte nincs ellenjavallata. Az egyetlen eset, amikor nem javasolt az uborkalé használata, a gyomorhurut és fekély. A helyzet az, hogy a lében lévő savak irritálhatják a gyomor nyálkahártyáját, ami negatív hatással lehet a beteg általános állapotára.

Az uborka a valódi hasznos anyagok és ásványi anyagok raktára, amelyek nemcsak hozzájárulnak a méreganyagok eltávolításához a testből, hanem lassítják az öregedési folyamatot és elvileg javítják a bőr állapotát. Mint mondják, egy pohár uborkalé naponta, és elfelejtheti a bőrrel vagy a gyomorral kapcsolatos problémákat.

Videó: hogyan kell jéggel felhordni az arcot az uborkából

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások