Hajmaszk tormával: 4 recept

A torma értékes kultúra, amely könnyen csírázható és nem igényel különösebb gondot. A rizóma alapján a növények égető szószokat és ízesítőket készítenek, és tökéletesen beleillenek az étlapba azok számára, akik szeretik a "forróbb" ételeket. Részben ezért az emberek alkalmazkodtak a torma használatához a haj kezelésében. Középpontjában a felesleges zsír, korpásodás és más problémák elleni küzdelem áll.

Haj maszkok torma

A torma hatása a hajra

 1. Ha általában figyelembe vesszük a kultúra értékes tulajdonságait, akkor idegesítőnek és égőnek nevezhetjük. A kompozícióban mustárolaj van, amely serkenti a hagymákat és rögzíti azokat a helyükön. Ennek fényében a hajvonala vastagabb, terjedelmesebbnek tűnik, másfél hónappal az alkalmazás után új bolyhos jelenik meg.
 2. A felmelegedési tulajdonságoknak köszönhetően javul a fejbőr véráramlása, normalizálódik a víz egyensúlya és a faggyúmirigyek aktivitása. A torma célja az alap rész zsírtartalmának kiküszöbölése, ez a probléma vegyes és zsíros sokkkal zavarja az embereket.
 3. Nem sokan tudják, hogy a tüszők évekig elmerülhetnek. A vérkeringést javító tulajdonságok miatt újra felébrednek, így a haj sokkal vastagabb és egészségesebbé válik. A torma különösen ajánlott azoknak a kategóriáknak az alkalmazására, akiknek a haj vékonysága és a sűrűségük hiányzik.
 4. Az anyagok kémiai listája teljes ásványi-vitamin komplexet tartalmaz. Célja az izzók gazdagítása, azok erősségének megőrzése, a hajtengely teljes táplálása. Az otthoni készítmények, amelyek tartalmazzák ezt a növényt, elősegítik a keresztmetszet és a porozitás gyógyítását.
 5. Érdemes megemlíteni a bőrre gyakorolt ​​pozitív hatást. A torma baktericid és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért használják a korpásodás és a seborrhea elleni küzdelemben. Az aktív készítmény gyorsan elnyomja a gombát, megakadályozva annak újbóli fejlődését. Az önként készített eszközök mérsékelt használata örökre megoldja a problémát.
 6. Most beszéljünk a zsíros és kombinált típusú sokk értékéről a tulajdonosok számára. Gyakori probléma a gyökér szakasz sótartalma. A mirigyek munkájának normalizálásához és a zsírkibocsátás ellenőrzéséhez elegendő, ha hetente egyszer pénzeszközöket alkalmaznak a gyökérzetre, és óvatosan megdörzsölik. Pár hónap múlva a haj normál lesz.

A maszkok elkészítésének jellemzői

 1. A gyakran használt rizómák értékes anyagok tömegével bírnak, és ezért a haj számára a leghasznosabb.
 2. A kézzel készített készítmények irányított hatással bírnak. Egyesek a korpásodás elleni küzdelemre szolgálnak, mások a veszteséget kezelik.
 3. Annak érdekében, hogy a rizómák használatra készek legyenek, azokat keverőgéppel gördítik a péphez vagy reszelőn vezetik át.

Maszk receptek

Az alábbiakban leírjuk a kompozíciókat, amelyek irányított fellépést mutatnak. Változtassa meg őket a maximális hatás érdekében.

Torma hajmaszk receptek

 1. Zsírtartalomtól. Kap magas zsírtartalmú kefirot, lehetőleg házi készítésű. Megengedett a joghurt cseréje. Mérjünk 0,3 liter-t, majd keverjünk össze 0,1 kg-ot. torma juice vagy darab a rizómákból. Adjon be 6 csepp borsmenta-étert, és ossza szét a gyökérszakaszra. Várjon egy negyed órát, miközben a kompozíciót a film alatt tartja.
 2. A növekedés érdekében. A torma önálló formában alkalmazható. Elég elosztani a morzsát a gyökérrészen, fél órán keresztül észlelni, majd mosószerrel eltávolítani. A lombozaton és a gyökereken alapuló lé is alkalmazva. A végső készítményt a bőrbe dörzsöljük és polietilén alatt legfeljebb egy órája egy órán át érleljük.
 3. Kiesés ellen. Homoktövis-olaj, 30 ml mennyiségben. Pároljuk, adjunk hozzá 30 ml-t.lé a növény lombozatából és gyökereiből. Vigyen fel és dörzsölje 3 percig. Ezután állítsa a szerszámot körülbelül 25 percig.
 4. Korpától. Szüksége lesz 100 gramm elhasznált kávédarára. és annyi iszap a növény gyökerein. Kombináljuk a tömeget, öntsünk 20 ml-t. ricinusolaj. Miután a bőrön átterjedt, dörzsölje meg a készítményt, hagyja 10 percig működni.

Az álarcok használatának eredményei

 1. A legpozitívabb eredmény elérése érdekében a torma alapú termékeket kellően hosszú ideig kell használni. Ez a kurzus több hónapot vesz igénybe. A maszkokat leggyakrabban hetente egyszer használják, ritkán 4-5 naponként. Ennek eredményeként eléri a kívánt hatást, és nem károsítja a szálakat.
 2. Az ilyen wellness kezeléseket évente többször ajánlják. Ezt a legjobban szezonon kívüli időszakokban lehet megtenni, amikor a szervezetben hiányzik a vitaminhiány. Ezért összpontosítson a tavasz elejére és az ősz végére.
 3. A kompozíciók szisztematikus alkalmazásának eredményeként a göndör veszteség jelentősen csökken. Szó szerint 2 hónap elteltével a hajrúd szerkezete teljes mértékben megerősödik. A szál növekedése jelentősen fokozódik 2-3 teljes kurzus után. Ezért ne számítson magas elvárásokra az alapok felhasználásának első hónapjára vonatkozóan.

Kinek a maszkja ellenjavallt

A torma hajmaszkok károsodása

 1. Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen készítménynek meglehetősen erős irritáló hatása van. Ezért ezeket a pénzeszközöket szigorúan tilos felhasználni olyan személyek számára, akik a fej bőrbetegségei vannak. Ez vonatkozik a psoriasisra, megfosztva azt. Az égő készítmény csak súlyosbítja a helyzetet, és kiváltja a betegség súlyosbodását.
 2. Ne kísérletezzen a fokális alopeciában szenvedő emberek népi gyógyszereivel sem. Ebben az esetben teljes vizsgálatot kell elvégezni és orvoshoz kell fordulni. A legtöbb esetben a kopaszság a test belső problémája miatt fordul elő. Öngyógyszeres kezelés esetén minden csak rosszabb lesz.
 3. Ezenkívül kategorikus ellenjavallatok a száraz fejbőr. Ha a szóban forgó pénzt használja, akkor ezek csak tovább fogják kiszáradni a bőröt. Ennek eredményeként ez hozzájárul a száraz seborrhea kialakulásához. Ennek elkerülése érdekében a tejfölös hidratáló vegyületeket keverhetik maszkokkal.
 4. Tilos a torma alapján elkészített népi gyógyszereket használni azoknak az embereknek, akiknek allergiás reakciójuk van a maszkot alkotó összetevőkre. A készítmények ellenjavallottak terhes nők és szoptatás ideje alatt. Ellenkező esetben az érzékeny organizmus allergiás reakciót válthat ki.
 5. Ne feledje, hogy ha a bőrt felvitték, vörösséget fog látni, ez teljesen normális. Ez azt jelzi, hogy a kompozíció helyesen működik. Az irritáló hatás miatt a nyersanyag jelentősen javítja a vérkeringést. Ennek eredményeként a szőrtüszők teljes táplálékot kapnak.

Ne felejtse el, hogy mielőtt ezeket a termékeket a fej teljes felületén felhasználná, előzetes vizsgálatot kell végezni a bőr kis részén. Ennek eredményeként képes lesz teljes mértékben megérteni, hogyan reagál testének a készítményre. Ha viszketést, égési sérülést, kellemetlen érzést vagy egyéb érzést érez, hagyja abba a maszkok használatát.

Videó: tormaolaj a hajhulláshoz

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások