A szenvedélyes gyümölcs nem mindig hasznos - kinek ez a gyümölcs ellenjavallt

A szenvedélyes gyümölcs egzotikus gyümölcs, amely trópusi szőlőn nő. A gyümölcsfajták színe különbözik. A növekedés területétől, fajtájától, érettségétől függően a szenvedélyes gyümölcsnek különböző tápanyagok vannak.

Passion gyümölcs

A gyümölcs legfeljebb 40% -a tartalmaz gyümölcslevet. A fennmaradó összetétel rost, cukor, A, C, B, E, H, K, ásványi anyagok, vas, kálium, magnézium és mások. Az értékes cikkek száma elhanyagolható. A szenvedélyes gyümölcsmagok ehetők, de a héja nagy mennyiségű mérgező anyagot tartalmaz.

A magzat kalóriatartalma körülbelül 68 kcal. Főleg a szenvedélyes gyümölcsöt adják a gyümölcslevekhez az íz és az aroma érdekében. A magzat pépét főzéshez, a hagyományos orvosláshoz és a kozmetikához használják.

A szenvedélyes gyümölcsök használatára nincs szigorú tilalom. Csak bizonyos polgároknak kell korlátozniuk étrendjukat.

Egyéni intolerancia

Mint minden egzotikus gyümölcsöt, a szenvedélyi gyümölcsöt is óvatosan kell enni az orosz szélességű embereknek. A gyümölcs nem tartozik az erős allergénekhez, de az orosz emberek számára ez nem természetes és ismerős termék. Az első ismerkedéshez kipróbáljon egy kis darabot. Jó tolerancia esetén megengedett az adag növelése. Általában az egzotikus magzattal szembeni allergia emésztőrendszeri rendellenességek, légúti károsodások, bőrkiütés formájában fejeződik ki. A korlátozások különösen a 3 év alatti gyermekekre, a terhes és szoptató nőkre vonatkoznak.

Emésztőrendszeri problémák

Az emésztőrendszer akut vagy krónikus betegségei ellenjavallatot jelentenek bármilyen friss gyümölcs, különösen egzotikus gyümölcs fogyasztására. Az utasítások megsértése olyan rendellenességekkel jár, mint gyomorégés, fájdalom, hasmenés. A szenvedélyes gyümölcs hashajtó hatású, tehát azok, akik ismeretlen eredetű laza székletben szenvednek, veszélyesek.

Videó: hogyan szenvedélyes gyümölcsöt esznek, és hogy ez mennyire jótékony az egészségre

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások