Citrom archámlás otthon

A hámozást minden személykategóriára el kell végezni, tekintet nélkül a nemekre és az életkorra. Az egyetlen kivétel a fiatal epidermisz, mivel az nem annyira sérült, és nem kell meghámozódni. Az első pillantásra ártalmatlan az eljárás bizonyos tilalmakkal, amelyeket mindenképpen el kell olvasni. A mai cikkben mindent megvizsgálunk, amelyek a hasonló kozmetikumokhoz kapcsolódnak, a kozmetológia területétől, hogy elkészítse saját véleményét, és mindent helyesen tegyen.

Citrom arc hámlás

Az eljárás hatása a bőrre

 1. A hámozást már régóta felveszik a kozmetikusok által az egész világon elvégzett eljárások listájába. Az európai országokban havonta üléseket tartanak, amelyek lehetővé teszik az epidermisz rendjének fenntartását. Nagyobb mértékben az aktív komponensek célja a faggyúcsatornák megtisztítása a dugóktól, a keratinizált részecskéktől és más ilyen jellegű problémáktól.
 2. A citruslevet sokan szeretik, mert képes visszaállítani a bőr természetes ragyogását, kiküszöbölni a túlzott pigmentációt, kiegyenlíteni a megkönnyebbülést és akár folyadékot is kiszivárogtatni a szövetekből. Szinte minden hiányosságot - a túlzott hervadás kivételével - szisztematikus ülésekkel lehet kijavítani.
 3. Az alapok célja a fiatalítás, az ovális formáció és az állkapocs elosztása. Ez akkor válik lehetővé, mert a citrusban található sav elpusztítja a bőr holt részecskéit és hámlasztja azokat. Behatol a pórusokba, nyomja a faggyú dugókat a felületre, javítja a faggyú felszabadulását. Ezen tulajdonságok mellett a vegyületek növelik a turgort és hozzájárulnak az elasztin előállításához.
 4. A savak bevonása mellett a citrusfélék elegendő mennyiségű tápanyagot koncentrálnak. Közülük egy teljes ásványi és vitamin komplex. Belép, ellenőrzi és növeli a vérkeringést, dúsítja a sejteket oxigénnel, kiegyenlíti a megkönnyebbülést, elősegíti a fehéredést. A citrushéjnak pozitív hatása van a vércsatornák sűrűségére. Növelik a rugalmasságot, csökken a rosacea kialakulásának valószínűsége.
 5. Az antibakteriális komponensek beépítésének köszönhetően a kiütéseket fertőtlenítik és megszárítják, a gyulladásos folyamatok megszűnnek. A citrom befolyásolja a probléma gyökerét, és nem takarja el a hiányosságokat. Néhány hölgy megjegyezte, hogy már az első ülés után az angolnák maguk ugrálnak a felszínre. Elegendő eltávolítani őket, majd tonikkal kezelni az arcot. Az aszkorbinsav tömegének részeként, amely hozzájárul a kollagén termeléséhez és toxinokat von ki a bőrből.
 6. Az eredmény csak átfogóan végzett tevékenységekkel érhető el. Természetesen az első hatás, amint mondják, az arcra, de a szisztematika mindenben fontos. Hamarosan észreveszi, hogy sokkal fiatalabb és frissebbnek látsz. Enyhén elpirul, ismeretlen eredetű kor foltok eltűnnek. De ne feledje az óvintézkedéseket, mivel néhány embercsoport esetében az ilyen események ellenjavallták.

Az eljárás jellemzői

 1. Amikor kiválaszt egy recept, épít a kompozícióban található komponensekre. Számos anyag hátrányosan érinti a túl érzékeny dermákat, alkalmazásuk komoly problémákat okozhat. Ugyanakkor a zsíros típusú tulajdonosoknak a szigorúbb készítményeket kell előnyben részesíteniük.
 2. Minden technikának vannak alkalmazási szabályai. Például a frissen elkészített készítmények sokaságát nem szabad elosztani a szem vagy az ajkak környékén. Ezen a helyen a bőr túl vékony, kiszáradhat a hámlás miatt.
 3. Az összetevők keverésének és összekapcsolásának folyamatában válassza ki a megfelelő tartályt. Megfelelő kerámia, agyag vagy műanyag edények. Ne használjon alumíniumot. Termékeket is beszerezhet egyszerre, hogy elveszítsék tulajdonságaikat.
 4. A maximális eredmény elérése érdekében előzetesen tisztítsa meg a bőrt. Az arcát a fürdő felett tarthatja, vagy habbal (géllel stb.) Használhatja a pórusok zsíros lerakódásait.
 5. Az elkészített készítmény elosztásakor használjon kozmetikai kefét vagy spatulát. Természetesen, ha a kompozíció vastag, akkor az ujjakkal könnyen eloszlik. Kövesse a masszázsvonalakat, nem kell dörzsölni a terméket, egyébként működni fog.
 6. A nagyobb hatékonyság érdekében a kompozíciót eloszlatják a nedvesített epidermiszre. Ami az expozíciós időt illeti, az egész az adott eszköztől függ. Az intervallum általában körülbelül 10 perc, de eltérések lehetnek a szabályoktól.
 7. A maradványokat először megnedvesített kozmetikai szivaccsal vagy vattacsomóval lehet eltávolítani, majd szobahőmérsékleten vízzel mossuk. Néhányan megjegyzik, hogy nagyon hatékony a jég használata az eljárás után, ez bezárja a pórusokat.
 8. Az események gyakoriságát be kell tartani. Nem kell minden nap főzni. A természetes zsíros bőrű nőknek két 7-10 napos ülésük lesz. A normál bőrtípusú tulajdonosoknak 2 hetente 1 eljárásra van szükségük.

Hámozási receptek

Nincs sok recept az ilyen eljárások végrehajtására. De bemutatjuk a leghatékonyabbat és az univerzálisat, amelyek szinte mindenkinek megfelelnek.

Archéj receptek citrommal

Zabliszt

 1. A természetesen száraz epidermisz tulajdonosainak szisztematikus hidratálásra, táplálkozásra és bőrradírra van szükségük. A következő összetétel teljes mértékben megbirkózik ezzel.
 2. Vezesse át az egyik citrom héját egy finomszemű reszelőn. Kombinálj egy teáskanál citrusléval. Gyúrjuk külön 40 g-ot. lisztet és vizet, hogy sűrű összetételt kapjon, add ide.
 3. Ossza fel a hidratált bőrre, figyelve a masszázsvonalakat. Feküdjön le, hogy pihenjen, az izmoknak teljesen nyugodni kell. 8 perc elteltével öblítse le.

Méz és joghurt

 1. A faggyútermelés normalizálása érdekében, a gyulladás kiküszöbölése érdekében emelje ki az állkapocs vonalát, készítsen méz alapú terméket citrus friss hozzáadásával.
 2. Keverjük össze körülbelül 30-50 gr. alacsony zsírtartalmú sűrű joghurt, 30 gr. méz. Keverjük össze, adjunk hozzá 20 ml-t. citromlé és hagyja állni 10 percig állni.A megadott idő elteltével keverje hozzá a tojást.
 3. Add hozzá lisztet vagy keményítőt, amíg a termék krémes állagú lesz. Tegye egy vízzel megtisztított és megnedvesített arcra, detektálja legalább 7 percig.

Citromhéj

 1. A vizsgált recept Angliából vándorolt ​​nekünk, korábban egy ilyen eszköz titkosnak tekinthető, mivel összetételét nem tették közzé. Jelenleg rövid idő alatt helyreállíthatja bőrének kiváló egészséges megjelenését.
 2. Hatékony gyógyszer elkészítéséhez próbálja meg aprítani a citrom héját a lehető legkisebbre. Adjunk hozzá 2 csepp narancs-étert és 20 ml az elkészített szuszpenzióhoz. olívaolaj.
 3. Szerezzen egységes állagú összetevőket. Tartsa az arcát legfeljebb 10 percig. Az öblítés után alkalmazzon nappali krémet.

Nádcukor

 1. A bemutatott eszköz ideális kompozíció lesz, ha Ön a kombinált bőr tulajdonosa. Ez a hámlás csak a legjobb oldalról mutatta meg magát. Gondosan megtisztítja a bőrt, kiküszöböli a keratinizált részecskéket.
 2. Keverjen össze 20 gr-t. nádcukor és citromlé. Öntsük addig, amíg a keverék krémes állagot nem kap.
 3. A terméket elkerülve a szem körüli területet megkerülve. Pár perc alatt végezzen könnyű masszázst. Várjon további 5 percet, és öblítse le. Nedvesítse a bőrt krémmel.

Utókezelés

 1. A különféle bőrápoló termékek használata mellett az eljárások utáni ápolás is fontos. A pályázati szöveteket szükségszerűen meg kell védeni a sav-gyümölcs vegyületekkel szemben. Ne feledje, hogy egy ideig a bőr rendkívül érzékeny lesz a külső hatásokra.
 2. Ne felejtse el, hogy az eljárás után nem ajánlott azonnal kijutni a friss levegőbe, és a bőrt közvetlen napfénynek kitenni. Néhány perccel a savhámozás használata után törölje le arcát jégkockákkal. Ily módon szűkítheti pórusait.
 3. Ezután hagyja, hogy a bőr telített legyen nappali krémmel. Célszerű azokat a vegyületeket használni, amelyek célja a fekete pontok felosztása. Ugyanazon a napon a maszk használata után tartózkodjon a dekoratív kozmetikumok használatától. Így a pozitív hatás hosszabb ideig tart.

Gyakorlati ajánlások

Citrom archámlás

 1. Ne felejtse el az egyszerű szabályokat, amelyek segítenek abban, hogy mindig csúcsminőségű legyen. A teljes stratum corneum maximális tisztításához és eltávolításához fontos figyelembe venni a saját bőrtípusát. Ha zsíros típusú, akkor a masszázst javasoljuk kicsit hosszabb ideig és intenzívebben végezni. A keveréket tartsa a vártnál hosszabb ideig.
 2. Ne felejtse el, hogy bármilyen tisztítószer használata előtt gondosan elő kell készítenie a bőrt. Mindenképpen törölje le arcát tonikkal, majd gőzölje ki. Így a legtöbbet hozhatja ki ezekből az eljárásokból.
 3. Ne feledje azt sem, hogy a koptató készítménnyel rendelkező savhéjat nem szabad a bőrbe dörzsölni. Különbség van a könnyű masszázs között. Végezzen ilyen műveleteket kizárólag ujjaival. Alternatív megoldás lehet egy kozmetikai kefe használata. Vigye a masszázsvonal mentén.
 4. A savhámlás előnye, hogy biztonságos és nagyon hatékony gyógyszernek számít. Előnye abban rejlik, hogy mélyen behatol a szövetekbe, és mindent alaposan megtisztít. Az eredmény a bőr természetes regenerációja. Ne felejtse el, hogy ezt az eszközt nem szabad visszaélni.

Ellenjavallatok

 1. Abszolút mindenkinek, aki úgy dönt, hogy ilyen eljárást folytat, ellenőriznie kell, hogy a bőrön nincsenek-e sérülések, karcolások, kopások, fekélyek és pattanások. Ellenkező esetben sok kellemetlenséget fog tapasztalni, és még inkább gyulladásos folyamatot válthat ki.
 2. Szigorúan tilos ilyen eljárásokat végrehajtani, ha gyakran szenved allergiás reakciótól a citrusfélékkel szemben.
 3. Ne használjon ilyen pénzeszközöket, ha túl vékony és érzékeny a bőre.
 4. Csak akkor használja a készítményt, ha korábban már végzett tesztet a bőr érzékeny területén.

A végeredmény nem sokáig várható, ha mindenben betartja a szabályokat és az irányelveket. Senki nem rejti el az eljárás technológiáját, és ezért a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tettük. Az arc tisztításához, és minden hiányosság eltűnt, kövesse a tippeket.

Videó: az arc kémiai hámozása citrommal otthon

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások