Citrom az arcra - előnyök és alkalmazások

A citrusfélékre nem csak a kulináris világban, hanem a kozmetológia területén is mindig volt kereslet. A mai cikkben megvizsgáljuk a citrom bőrre gyakorolt ​​hatását. Mindenki ismeri a magzat értékes tulajdonságait a fehéredés szempontjából. Kevés ember tudja azonban, hogy a termékeket a különféle bőrhibák és a megereszkedés elleni küzdelemben is használják. A hatékonyság növelése érdekében további termékeket kevernek a fő alkotóelemhez. Együtt lehetséges egy hatékony otthoni összetétel kidolgozása.

Arc citrom

Citrus expozíció

Mindenki kedvenc citrusa pozitív hatással van az epidermisz állapotára, mivel számos értékes anyagot tartalmaz. Szerves savakkal és észterekkel rendelkező karotin alapú. A gyümölcsök nem fosztják meg a B csoport vitaminoit, a retinolt, az aszkorbinsavat, a P-vitamint és a tokoferolokat. Az anyagok listája pektineket, illékony, ásványi vegyületeket tartalmaz. Ha a gyümölcsöt használja, figyelembe véve az ajánlásokat, akkor az összetételben szereplő egyes anyagok megerősítik a másik hatását. Hogyan befolyásolja a citrusfélék használata a bőrt?

 1. Azonnal meg kell említeni, hogy a tárgyalt termék hatékony ránctalanító hatású szer. A citrus képes megbirkózni még a dermisz legmélyebb rétegeivel, ezáltal simítja a nagyon mély ráncokat. A gyógyító hatásnak magában kell foglalnia a gyulladásos folyamatok kiküszöbölésének képességét.
 2. Az aszkorbinsav nagy mennyiségben halmozódik fel. Szükséges ahhoz, hogy az arc rózsa megjelenésű legyen, és visszatérjen a természetes pigmentáció. A szerves eredetű savak beépítése miatt a bőr kiszárad, a holt részecskéket eltávolítják. A termék regenerálja a sejteket és elősegíti azok megújulását.
 3. Ez az eszköz a leghatékonyabb a hasonló eszközök közül a pigmentáció kiküszöbölésében. Ha szeplő vagy más ilyen hiba van, akkor az álarcok határozottan segítenek. Fertőtlenítik, szárítják a fekélyeket, eltávolítják a dugókat a csatornákból. Az erős tisztító hatás mellett a termék táplálja és megtartja a nedvességet a szövetekben.
 4. Az öregedésgátló tulajdonságok magukban foglalják a kollagénrostok termelésének növelését. Elegendő mennyiségüknél a nagy ráncok és a kis hiányosságok eltűnnek. Ezért a citrusféléket minden embercsoport használja, életkorától és nemétől függetlenül.
 5. Néhányan kapnak egy citrusfélét, majd hámozásként használják fel. Az ilyen eljárások lehetővé teszik, hogy a hatóanyagok mélyen behatoljanak, és szó szerint kiküszöböljék a szennyeződést. Ezt a minőséget azok a polgárok értékelik, akik természetüknél fogva merész vagy kombinált típusú dermák. A zsíros ragyogás több ülés után eltűnik.
 6. Ez a citrusfélék a bőr természetes orvosához utalnak. A szisztematikus használat örökre elbúcsúzik a pattanásoktól és pattanásoktól. A savas gyümölcsök természetes antioxidáns anyagokkal, antibakteriális komponensekkel és vegyületekkel vannak ellátva, amelyek megóvják a káros hatásokat. Ezt követően a probléma már nem zavarja az embert.
 7. A gyümölcsök megkülönböztetik az epidermiszt tápláló és hidratáló képességüket. Sok ásványi anyag összetétele, amelyek felelősek a fertőzés elnyomásáért. Az arc azonnal megújul, frissnek és nyugodtnak tűnik. A regenerációs folyamatok stimulálása miatt a sejtek második életet élnek. Figyelemre méltó rugalmasság jelenik meg, az állkapocs vonal kiemelkedik, és az arcon még a zsírlerakódások is felszívódnak.
 8. A megvitatott alapanyagok sok ember számára ismertek, mint jó minőségű fehérítőkészítmény.Egyáltalán nem szükséges mesés pénzt költeni, és a szalonban elvégezni az eljárást, valamint drága kozmetikai termékeket vásárolni. Szüksége van szabad időre és egy kis vágyra, hogy megszüntesse a nem kívánt pigmentet.
 9. A pozitív tulajdonságok közül nem szabad kizárni a komponens rendelkezésre állását. Manapság a citrusféléket bármilyen üzletben meg lehet vásárolni. És maga az előkészítés nem fogja igénybe venni az erőt. Minden rendkívül egyszerű és átlátható.

Juice hatás

 1. Az értékes tulajdonságok, amelyekkel a gyümölcs rendelkezik, szintén frissek alapján készülnek. A pozitív hatás antiszeptikus és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanakkor a juice jobban megtisztítja a pórusokat, mint a pép, ha törlődik, mint egy tonik.
 2. Lehetetlen, hogy ne befolyásolja a pattanásokra gyakorolt ​​hatást, teljesen eltűnnek, főleg gennyes kiütés esetén. A kiütés, a szeplők és a pattanások szintén kiküszöbölésre kerülnek. A készítmény elpusztítja a kórokozókat.
 3. A szalon és az otthoni héj alapja gyakran a frissen facsart sajt. A friss sokkal több savat tartalmaz, amelyek eltávolítják az elhalt részecskéket. Az első eljárás után a bőr lágy, sűrűvé és rugalmassá válik.

Hatékony maszkok

Valójában az otthoni kozmetológiában elegendő számú maszk létezik. Rendszeres használata lehetővé teszi az arcbőrrel kapcsolatos különféle problémák kezelését. Ne felejtse el azonban, hogy allergiás reakciót tapasztalhat a citrusfélékkel szemben. Ezért mielőtt bármilyen citrom alapú kozmetikai terméket használna, végezzen egy tesztet. Ne felejtsen csak friss alapanyagokat használni.

Hatékony maszkok citrommal az arcra

méz

 1. A népszerű termékek kombinációja hidratáló és öregedésgátló hatással rendelkezik. Az ilyen eszköz különösen hatékony a bőr öregedésében. A kompozíció szisztematikus használata kiküszöböli a kis ráncokat és ráncokat.
 2. A hatékony készítmény előállításához 20 ml-t használunk. citromlé és azonos mennyiségű méhtermék. Ne feledje, hogy ha a méz cukros, akkor meg kell olvasztani. Dörzsölje meg a homogén készítményt az arc bőrébe masszírozó mozdulatokkal. Hagyja bekapcsolva 10 percig.
 3. Öblítse le meleg vízzel. Csak friss termékeket használjon. Ne szerezze be a kompozíciót későbbi felhasználásra. A felhordás előtt a legjobb a bőrt gőzölni. Ha rendszeresen használja ezt a terméket, az kitisztítja és hidratálja a szöveteket kiváló minőségben.
 4. Ezzel együtt minden gyulladásos folyamat lejár. Az arcmegkönnyebbülés simított. Mély táplálkozás fordul elő. Ne feledje, hogy a termékek meglehetősen allergiásak, ezért előre ellenőrizze, hogy a készítménynek nincs allergiája.

fehérje

 1. A vizsgált eszközt ajánlott szisztematikusan alkalmazni megnövekedett zsíros bőr esetén. Az aktív készítmény meghatározza a bőr alatti zsírtermelést. Ennek eredményeként a pórusok szűkülnek, és az olajos csillogás eltűnik. Az arc kellemes, matt árnyalatot kap.
 2. Bevertük a tojásfehérjét vastag habig, és keverjük össze 20 ml-rel. citromlé. Hozza az összetevőket egyenletes állagig. Ossza meg negyedóráját. A maszk fekete pontokkal bír.

szóda

 1. A meglehetősen egyszerű komponensek kombinációja lehetővé teszi a bőr teljes megtisztítását, és megfelelő tápanyag-biztosítási vegyületekkel való ellátását. A kompozíció minőségileg tisztítja a pórusokat, eltávolítva a mérgező vegyületeket. Ezen túlmenően a szaruhártyát óvatosan eltávolítják.
 2. Az eredmény javítása érdekében ajánlott kis mennyiségű természetes méz keverése a fő termékekkel. Így óvatosan megtisztítja a bőrt, megszabadulva az arc szennyeződéseitől és zsírjaitól. Pattanások jelenlétében kiszáradnak. Ez különösen igaz, ha a kiütés elég gyakran fordul elő.
 3. Hatékony eszköz létrehozásához keverjen össze 20 g-ot egy tálba. szóda, citromlé és méz. A kívánt állag elérése után ossza meg a terméket a párolt bőrön.Hagyja egy negyed órát. Vigyen fel nappali krémet.

Hatékonyabb eszközök

Arcmaszkok citrommal
jég

 1. A citromlé alapján készült jégkockáknak is nagyon jó tulajdonságai vannak. Elegendő friss citrusfélékből történő sajtolást és speciális formákba önteni. Küldje el a süteményeket a fagyasztóba.
 2. Rendszeresen törölje le az arcbőrt jéggel. A szisztematikus eljárások szűkítik a pórusokat, fehérebbé teszik az arcszínét, fertőtlenítik a bőrt és eltávolítják a keratinizált részecskéket.
 3. Az arc dörzsölése után hagyja még néhány percig a készítményt a bőrön. Ezután mossuk vízzel szobahőmérsékleten, és kenjük fel a nappali krémet.

 1. A citromlé előnyös tulajdonságai abban is nyilvánulnak meg, hogy kiváló fehérítőszer. Ezért, ahogy korábban említettük, könnyen megszabadulhat az életkori foltoktól, szeplőktől és más kapcsolódó problémáktól.
 2. Gőzölje le arcát, és törölje le a bőrt frissen vágott citromos szelettel. Várjon egy negyed órát, amíg a lé egy kicsit felszívódik. Ezután mossa le magát a szokásos módon.
 3. A kívánt eredmény elérése érdekében hajtsa végre az eljárást naponta egyszer, 4 napig.
 4. A bőrproblémák kiküszöbölésének ezen módszerének előnye, hogy nemcsak a citromlé, hanem a citrusfélék héjában található illóolajok is pozitív hatással vannak.

A mai cikkben megvizsgáltuk a bemutatott citrusfélék fő értékes tulajdonságait, így ez nem lesz titok az Ön számára. A hasznos tulajdonságokat nemcsak a gyümölcs, hanem az alapja frissen előállított sajtja is biztosítja. Ezzel a termékkel nem készíthet annyi terméket, de az összes korábban megadott összetétel megkülönbözteti hatékonyságát.

Videó: hogyan kell fehéríteni az arcot citrommal

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások