Hogyan vonzhat szerencsét és pénzt az életében?

Figyelembe veszik azokat a sikeres embereket, akik bőségben élnek. Ezért a szerencse és a pénz mindig kéz a kézben jár. Tehát nem meglepő, hogy sok ember foglalkozik azzal a problémával, hogy miként vonzza éles számláit az életükbe. És utána sikereket vonzanak. De ahhoz, hogy ne félje meg tőle, mindent helyesen és tiszta gondolatokkal kell megtenni.

Hogyan vonzhat szerencsét és pénzt az életében?

Hogyan viszonyulhat a gazdagsághoz

A szerencse nem szereti a gonosz embereket, a kapzsi és az önző embereket. Tehát az üzleti siker nem mindig hozhat boldogságot a házba (pénzzel nem lehet megszerezni). Tanulj tiszteletben tartani a pénzt, de ne próbáld imádni az „aranyborjút”, hogy ne ijedjen meg a szerencse.

Valaki más vagyonának nem szabad az irigység tárgyát képeznie. Örüljetek, hogy valakinek sikerült elkapnia szerencsét a faroknál. Akkor szívességet mutat neked, mert mindig vonzza a pozitív energiát.

A gazdagságot az élet egyik alkotóelemeként kezelje, de ne tegye azt önmagának céljává. Ha úgy gondolja, hogy az átalakulás elmélete van: a túl heves pénzvágy elriasztja a szerencsét, „hullámozva” egy olyan hullámhoz, amely messze tart a dédelgetett céltól. A jólét álmainak jelen kell lenniük, és nem szabad rögeszmés mániává válni. Csak hidd, hogy sikerrel fogsz járni.

Próbáljon meg nem ijeszteni a szerencsét

Sokféle módon lehet pénzt és szerencsét vonzani az életébe, és mindegyiket hosszú ideig sikeresen tesztelték. De ne azonnal hajtson végre végrehajtásukat - először készüljön fel szerencsére egy helyet a házában. És ehhez próbáljon figyelembe venni néhány jelet.

 1. Az asztalon lévő üres edények a rossz élet jele. Tányérok, poharak, edények, kannák, dobozok - mindent a szekrényekben és az asztalokban kell elhelyezni. Kívül csak a töltött tartályokat tartsa a gazdagság jelképeként.
 2. Nem hagyhat pénzt és kulcsokat az asztalon. Az emberek körében uralkodó jelek szerint ez szükségtelen kiadásokat és akár veszteségeket is okozhat.
 3. Az asztalokat általában tisztelettel kell kezelni (különös tekintettel az ebédlőkre) - ne üljön rá, ne tegye a lábát. Az ilyen szenvedélyes viselkedés nem jó szerencse.
 4. Soha ne simozzon meg kézzel az asztalról a morzsákat - jobb, ha konyhai rongyot vesz.
 5. Ne tartson egynél több seprűt a házban. Ellenkező esetben szórjon minden erőfeszítést "négy oldalra".
 6. Ne felejtsd el varrni a zsebeket a ruhadarabokra, és ne menjen szakadt gombokkal és törött cipzárral - a szerencse ezt nem fogadja el.

Különösen fontosak a pénzhez való hozzáálláshoz kapcsolódó jelek. Ha megtöri őket, akkor nem lát sok szerencsét.

 1. A zsebek és pénztárcák soha nem lehetnek üresek - mindig tartson ott bármilyen címletű bankjegyet vagy érmét.
 2. A táskát, amelyben a pénz rejlik, nem lehet a padlóra fektetni - a szerencse semmis.
 3. Az esti idő nemkívánatos időszak a pénzátutaláshoz. Naplemente után ne kölcsönt, adományozz senkinek és ne vegye vissza pénzét, ha a helyzet ezt lehetővé teszi. Hidd el, a pénznek is "pihenésre" van szüksége.
 4. Hasonlóképpen, hétfőn nem végezhet monetáris tranzakciókat. Az a pénz, amely ma elhagyott téged, „meghúzhatja” az összes gazdagságot.
 5. Ha malacka bankot indított, ne vizsgálja meg túl gyakran - ne állítsa le, hogy a pénz felhalmozódjon benne, különben a gazdagság nem jön neked. Számolja ki a pénzt, miután kitöltötte a „tojást”.

Hogyan lehet pénzt és szerencsét vonzani?

Sokféle módon segíthet gazdagságot és szerencsét hozni otthonába. Ha gyakorolja az alábbi tippeket az életben, akkor minden bizonnyal sikeres lesz.

Hogyan vonzhat szerencsét és pénzt az életében?

 1. Dobj ki minden felesleges szemetet a házból. Többször a darned ruhák, a ragasztott edények a hibás élet jelképei.Megszabaduljon tőlük, valamint a régi bútoroktól és a dolgoktól, amelyeket már nem használ, de sajnálom, hogy dobja el. Az ilyen dolgok negatív energiával vannak ellátva. És minél többet halmozódik fel a lakásában, annál nehezebb lesz gazdagságot vonzani.
 2. Tartsa tisztán a házat - sok szerencsét szennyeződés és por „allergiája” esetén. Nem lehet sikeres, kukába esve. Naplemente után ne tisztítson.
 3. Ne felejtse el elvégezni az agyában is a „tavaszi tisztítást” - minél tisztább a gondolat, annál nagyobb a siker esélye.
 4. A jólét egyik szimbóluma a kenyér - só. És a házban a leg vendégszeretőbb hely a konyha - itt található az élelmiszerkészlet (hűtőszekrényben, büfében, kamrában). Ugyancsak pénzt kell adni nekik (úgy mondva, jó-jó). Nyilvánvalóan tehát nagyanyáink zacskók pénzt gabonafélékben vagy lisztben tartottak a konyhaszekrény egyik polcán. Tehát újítsd meg az ősök hagyományát. Ráadásul csatoljon egy jegyzetet a hűtőszekrény ajtajához mágnessel - hagyja, hogy ott lógjon.
 5. A vendégeket örömmel kell kezelni (akár csekély ételkészlettel is). És távozása után rázza le a terítőt az erkélyről (vagy a tornácról) az irigység kiszorításához.
 6. A pénz nemcsak számlát, hanem rendelést is szeret. Ezért helyezze óvatosan a pénztárcájába, név szerinti érték szerinti szortírozással. A kis dolgokhoz jobb, ha van egy külön pénztárca, de soha sem szabad üresnek lennie.
 7. A jólétről való álmodozás nem elegendő - még mindig meg kell tennie a kezét. Szabályossá tegye, hogy minden jövedelmének legalább 10% -át (de rendszeresen) „ragadjon meg” anélkül, hogy ezt a pénzt apróságokra költené. Hagyja őket felhalmozódni, még több pénzt vonzva.
 8. A sors mindig köszönöm a tetteket. Ha legalább jelentéktelen összegű pénzt adományoz a rászorulóknak (nem egyébként, hanem rendszeresen), akkor ezt jutalmazzák - a szerencse kedvező lesz.

Feng Shui szabályok

Az utóbbi időben sok ember kezdte bekapcsolódni a keleti tudományokba. A tibeti orvoslás mellett a Kama Sutra kánonjai és a Feng Shui szabályai is alaposan bekerültek az életünkbe.

Feng Shui szabályok

A belsőépítészet különféle szimbólumok segítségével lehetővé teszi a rossz energia megtisztítását, és szeretet és egészség, szerencse és pénz vonzását otthonába. Hogy mindez valóban működik-e, vagy az emberek hite segíti őket abban, hogy megszerezzék azt, amit akarnak, ki tudja. De ha Feng Shui tudományát veszi igénybe, az nem felesleges.

 1. Már említettük a keleti tanítás alapszabályát - a házban nem szabad rossz energia (azaz nem lehet hulladék, sem szennyezés, sem szemét).
 2. A víz nem a Feng Shui utolsó összetevője. A szivárgó csapok az összes gazdagságot a csatornába vezetik. De a tavak (akváriumok) és az élő szökőkutak megnyugtatása ellenkezőleg vonzza a szerencsét. Telepítse őket a ház délkeleti részén (szoba, asztal). És mindig tartsa tiszta a vizet.
 3. A kínaiak körében a varangyat mindig is összekapcsolták a gazdagsággal. Ezért az üzletekben, ahol a Feng Shui kellékeit árusítják, sokféle figurát láthatsz: béka érmével a szájában vagy ülve egy pénzhegyen. Amikor megszerezte ugyanazt a magad, ellenőrizze, hogy van-e 3 lába.
 4. És a Pénzfa már nagyon ismerős sok apartman és iroda ablakpárkányán. Ahhoz, hogy aktívabban fejlődjön, tegyen egy számlát azon pénznemről, amelyben általában működik, egy virágcserép alatt, vagy ásson néhány érmét a földbe. De ne felejtsük el, hogy gondoskodik a növényről.
 5. Szerezz egy érmét egy lyukkal a vörös szálban, és tárolja az erszény titkos zsebében.

Omens, amelyek pénzt és sok szerencsét vonzanak

Őseink továbbra is vitatkozhatnak a kínai férfiakkal arról, hogy a szerencse vonzásának jelei mennyiben igazak. Mindig gyakori volt, hogy az ember boldogságot kíván. Ezért néhány rituálét mindig feltaláltak a szerencse vonzására, és bizonyos eseményeket „csatoltak” hozzájuk. Így születtek olyan jelek, amelyek évszázadok óta eljutottak hozzánk.

Omens, amelyek pénzt és sok szerencsét vonzanak

Miben hisztek dédapáink, és most mi is hiszünk ezekben a jelekben?

 1. Nagy szerencsét találva egy ló patkót az úton.De ha nincs esélye ilyen felfedezésre, akkor az emléktárgy választás nagyon megfelelő. Tegye le a bejárati ajtó fölé - hagyja, hogy „mágnesessége” vonzza a gazdagságot a házba.
 2. Az utcán található ékszerek, valamint az érmék szintén hasznosak a szerencse vonzásához. Ha a sors ilyen jelet adott neked, vigyázz rá.
 3. Bal tenyér fésült? Biztosak vagyunk benne, hogy ez pénzért van. Ne hagyja ezt a pillanatot felügyelet nélkül: vagy pattogassa az asztalt ezzel a kezével, vagy készítsen „apró dolgokat”.
 4. Ne ess kétségbe, ha a madár, amikor rád dobott, tönkretette a ruhát. Szerencsére jelölt neked.
 5. Megy pihenni a természetben, óvatosan nézzen körül. És hirtelen egy négylevelű lóhere talál - ez sok szerencsét jelent. Miután a kereséseket szórakoztató játékgá változtatta, érdekes hétvége lesz.
 6. Ha egy pillangó „törődik” téged az utcán, vagy berepült a lakásába - ez nem véletlen. Tehát a szerencse megpróbál adni egy tippet arra, hogy hamarosan meglátogatja a házát. Ne üldözd a lepkét, különben a szerencse elfordul tőled.
 7. A denevér, amely „felbukkant egy látogatáskor”, már erősebb érv a nyomra. Bár sokan ellenkezőleg, úgy vélik, hogy egy ilyen esemény rossz jel. A lényeg az, hogy ne félj, és ne öld meg az állatot. Hagyja, hogy az egér nyugodtan hagyja el otthonát, és várja meg, amíg a "készpénz" jel valóra válik.
 8. A szerencse nemcsak a tiszta otthonokat, hanem a gyönyörű otthonokat is szeret. Dekorációjának legegyszerűbb módja a szobanövények ültetése. És amikor egymás után virágzni kezdnek, tudd, hogy a szerencse otthon „kopogtat”. Csak ebben a pillanatban semmi esetre sem végezheti el a virágcserepek átrendezését.
 9. Talán mindenki tud a sípról, amely visszataszítja a pénzt. Hidd el nekünk - működik, tehát ne kísértd a sorsot.

Mage magához

A varázslatos emberek az egész rituálék egész rendszerét kifejlesztették, amelyek segítenek nekik megszerezni azt, amit akarnak (szeretet, siker, jólét). De semmit nem adnak ilyen egyszerűen, és az élet egyensúlyát fenn kell tartani. Ha valahol megérkezik, akkor egy másik helyen biztosan eltűnik. Hidd el, semmi nem valósul meg a levegőből.

A misztika olyan finom vonal a jó és a rossz között, és az igaz pénzszerzési rituálék elég erősek, hogy a mágia segítségével elegendő gazdagságot megszerezzenek valakit ezen a világon.

Nem szabad pszichésen, nagyanyákon és halomban gazdagodni. Ön maga építheti fel sorsát, ha hisz az erősségeiben és képességeiben, tisztességes célokat tűz ki és szigorúan követi azokat. A legfontosabb az, hogy helyreállítsd az életedben a rendszert, csak a pozitív energiát sugározzák. És akkor a szerencse önmagában szeretne barátkozni veled.

Videó: pénzszerzés - gazdagság mantrái

A mantrát hallgatva megvédik mindenféle bajtól és szegénységtől, pénzt, gazdagságot, bőségét és jólétét vonzza.

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások