Hogyan ragasztható háttérkép a festéshez

A hengerek drágák, de univerzálisak. Minden szobába ragasztható, beleértve a fürdőszobát és a konyhát. Biztonságosan moshatók, még agresszív tisztítószerekkel is. De mielőtt teljes mértékben működne, meg kell próbálnia, hogy az üvegszál ne essen le a falról.

Hogyan ragasztható a tapéta háttérkép

Ma megértjük, hogyan kell ragasztani az üveget a festéshez.

Hogyan készítsünk felületet a pohárba?

A fal előkészítése nagyon fontos szakasz. Ha elhanyagoljuk, akkor egyáltalán nem a tökéletes pillanatban az üledék sajnos leesik vagy vidám buborékokkal duzzad meg.

Régi borító. Ha biztos benne, hogy az előző vakolat, festék vagy gitt szorosan meg van tartva, akkor ne végezzen különleges előkészítő munkát. Elég ahhoz, hogy a fal kissé durva legyen, majd azt két réteg talajjal borítsa.

Miért olyan sokszor? Ezután az üledék nagyon nehéz és sűrű anyag. Ha a fal tapadása gyenge, akkor minden munka lefolyik a csatornában.

Az összes többi korábbi bevonatot el kell távolítani a falról. Tapéta, mossa, vízemulzió. Ezeknek az elvtársaknak nagyon rossz a tapadása. És tapéta ragasztóval történő impregnálás lehetővé teszi számukra, hogy egy egész vászonnal leesjenek a falról. Üvegszállal együtt.

Feltétlenül mossa le vagy tisztítsa meg ezeket a cuccokat. Ezután ismét gitttel és két réteg talajjal fedjük le.

Mellesleg egyáltalán nem szükséges, hogy a gitt tökéletesen sima felületű legyen. A kulcsek figyelemre méltóan elrejtik az összes kisebb hibát, tehát ne legyen különösebben buzgó.

Új lefedettség. Ha az üvegházba kell ragaszkodnia az új épületben, akkor a falakat is elő kell készíteni. A betonfalak vakolása kötelező. E nélkül a vászon nehéz lesz egyenletesen ragasztani.

Időnként az emberek nem gitálnak a gipszkartonra vagy a partícióra. Nem kétséges, és előkészítés nélkül az üregek tökéletesen tartanak. De a következő javítás kozmetikai helyett tőke lesz. A vászonokat csak gipszkarton darabokkal szakítják le. Lehetetlen őket külön-külön eltávolítani.

Tanács. Jobb, ha biztonságosan játszik, és a várakozásnak megfelelően készíti elő a falakat. A jövőben ez jelentősen megtakarít pénzt, időt és idegeket.

Milyen ragasztó alkalmas üveghez

Fuss! Fuss az eladótól, aki univerzális ragasztót vásárol! És akkor tanácsot ad valami "jó" -ról. A hengerek nagy sűrűségűek. Ezért nagyon sokat mérnek. Tehát a ragasztónak megfelelőnek kell lennie.

Természetesen a speciális tömeg nem olcsó. De hidd el, az újraragasztás drágább lesz. Sőt, ha pénzt talál a családi költségvetésben üvegvásárlásra, akkor fektessen be egy bizonyos összeget a ragasztóra.

A csomagoláson fel kell tüntetni: "üvegszálas tapétahoz." Ideális lesz, ha a tapéta és a ragasztó ugyanazt a márkát vásárolják. A gyártó pontosan tudja, hogyan kell minőségileg ragasztani a vászonra.

By the way, ma a piac sokféle ragasztót kínál. Könnyen összetéveszthető, de vannak hamisítványok is. Ügyeljen arra, hogy a boltban kérjen minőségi igazolást. Akkor biztosan nem veszít.

És még egy dolog. Vásárlás előtt ne légy lusta, olvassa el a kompozíciót. Keményítő alapú ragasztó - csak hamis. Nem lesz képes megtartani az üvegszál súlyát. Kívánatos, hogy a készítményben PVA legyen jelen. Nagyon jól visel minden nehéz típusú vászont.

Tanács. A helyes ragasztó nem lehet kevesebb, mint 500 rubel / csomag.

Hogyan tenyészthető üveg ragasztó

Ez egyáltalán nem nehéz. Megvizsgáljuk a csomagon található ajánlást. Megmérjük a szükséges folyadékmennyiséget. Öntsön kb. 600 ml-t egy külön tálba.Ezután az egyik kezünkbe vesszünk egy fából készült spatulat vagy egy szórakoztató botot, és erősen beavatkozunk egy körbe. Másrészt óvatosan öntsen ragasztót a vízcsatornaba. Meg kell meghintni egy vékony, egyenletes folyammal, megállás nélkül. Ebben az esetben ne felejtse el folyamatosan beavatkozni a keverékbe.

Ezután a ragasztót 6-8 percre hagyjuk megduzzadni. Ha mindent jól csináltál, akkor a kész ragasztó nagyon vastag tömeg, hasonlóan egy hűvös zseléhez.

Ha a ragasztó úgy tűnik, hogy a kész formában túl szoros, akkor adjon hozzá a korábban mért vizet, és alaposan keverje össze. Ne felejtse el, hogy az üvegszálas vászon ragasztása túl folyékony ragasztóra problémás.

Tanács. Fél attól, hogy mindent elront, és nem mert meríteni önmagában a ragasztót. Akkor az Ön által választott speciális üledékek kész ragasztóréteggel. Csak vízzel kell megnedvesítenie, és közvetlenül a falakra is ragaszthatja.

Hogyan ragasztható a tapéta háttérkép

Az üvegszálas vászon festetéséhez színtelen típusú tapéta kerül kiválasztásra. A színes háttérképek vékony festékrétegen keresztül ragyoghatnak. Egy vastag réteg simítja a háttérkép teljes textúráját.

By the way, ne tévesszen meg a marketing trükkje. Néhány eladó aktívan bolyhos szálakkal ellátott üveges festéket kínál. Természetesen gyönyörű és látványos. De csak tekercsben. A falra ragasztva egy spatula vagy henger „nyalogatja” ezt a puha hatást. És a későbbi festés teljesen elrejti a szőrszálakat.

A tapéta mintája nem számít a paszta minőségének. Csak a személyes választás és a szoba tervezett kialakítása kérdése.

Szüksége van:

 • Tapéta és ragasztó.
 • Műanyag spatula vagy gumihenger.
 • Vödör vagy medence ragasztáshoz.
 • Széles kefe. Könnyen cserélhető egyenes orrú hengerrel.
 • Szemüveg, gézkötés, kesztyű.

Mi az 5 pont? A hengerek kvarc „fonalból” állnak. Néhány embernél bőrirritációt okozhat. Mint az üveggyapot. A kezdőknek kötszer és szemüveg szükséges. Még mindig nem tudják, hogyan lehet vágni az üvegszálot, így a részecskék le tudnak repülni a szembe vagy a légzőrendszerbe. Ez nem túl kellemes, de a falatozók erősen morzsolódnak a darabolás során.

A műveletek sorrendje. Ez különbözik a szokásos papír háttérképek ragasztásától csak ragasztóval. Csak 2 mm vastag falon terítheti el a vászon szélességében, kis margóval. Mérje meg előre a kívánt hosszúságot 7-9 cm-es engedéllyel. Ez a kicsi túlköltség szükséges a kép pontos összekapcsolásához. Mivel az üvegszálas vászonokat szigorúan fenékre kell ragasztani. Az átfedés csak a fal erős rendellenességeivel és a varrat későbbi vágásával megengedett.

Annak érdekében, hogy a szoba a ragasztás után ne legyen hamis, a munka megkezdése előtt meg kell jelölni. Ez könnyű bármilyen menettel és nehéz csavarral. Az egyik a mennyezetnél tartja a vízvezetéket, a másik pedig körvonalazza a ragasztás megkezdésének vonalat.

Ha az üveget ragasztják, amit szemmel hívnak, akkor a későbbi festés egyértelműen megmutatja az összes hibát.

A fal vakolás után a vászont fentről lefelé kell ragasztani. Ne ragasszon az egész vászonra egyszerre. A felület simításakor csúnya gyűrődések és buborékok jelenhetnek meg. Jobb, ha az üveget spatuppal vagy hengerrel simítja a közepétől a széleig, fokozatosan a padlóra mozogva.

Mellesleg, a porcelán porózus szerkezete lehetővé teszi a felesleges ragasztó megjelenését a roston keresztül az első oldalára. Ez nem ijeszthet téged. És tanácsos ilyen cseppeket használni a tapéta felületének egyidejű alapozására. Ezt követően a festékfogyasztás időnként kisebb lesz.

Az egyszerű gitt ragasztót egyenletesen eloszlik egy spatula vagy gumihenger segítségével, miközben simítja az üveglapot. Különös figyelmet fordítunk az ízületekre. Tökéletesen felszerelve kell legyenek, hogy ne emelkedjenek ki a fal általános háttérével szemben. Ne félj, hogy a ragasztó szárítás után észrevehető foltokat hagy a felületen. Teljesen átlátszóvá és szinte láthatatlanná válik.

A manőverekkel kapcsolatos fő ajánlások a munka befejezése után:

 • legalább 2 napig nem szabad huzatot adni, amíg a vászon teljesen megszárad
 • szobahőmérséklet + 17-24 ° C-on belül
 • páratartalom legfeljebb 75%

Egyes források azt javasolják, hogy kerülje a napfény belépését a helyiségbe. De mihez kapcsolódik ez az elővigyázatosság, nem találtunk megfelelő magyarázatot. Milyen tapéta van ezek, amelyek már szolgálatuk elején félnek a naptól?

Két nap elteltével, amikor a vászon teljesen kiszárad, gondosan meg kell vizsgálni a falakat. Ha légbuborékok fordulnak elő, töltsük fel ragasztóval egy normál fecskendőn keresztül, és simítsuk ki jól.

Ezenkívül ellenőriznie kell az ízületek minőségét. Ha találnak néhány leválást, akkor azokat PVA ragasztóval ragasztják ceruza formájában. Ezután óvatosan hengerelt.

Tanács. Az üvegszálas vászon előlapját mindig a tekercs belsejébe csomagolják. Kívül mindig rossz. Nagyon gyakran semleges árnyalatú szalaggal van megjelölve, hogy ne zavarja.

Hogyan készítsünk üledéket festésre?

Nem kell tambúrral táncolni. Minden nagyon egyszerű. A tapéta ragasztása a szokásos módon történik, csak az ivóvíz kétszer annyit vesz be, mint az ajánlott norma. Miután a folyadék duzzadt, vékony rétegben felvisszük üvegszálas vászonra. Természetesen, ragasztás és szárítás után.

Nagyon kényelmes az eljárást rövidszőrű hengerrel vagy széles kefével elvégezni. Az első rétegnek kiszáradnia kell, ellenkező esetben a második csúnya darabokra csúszik. Igen, igen, egy második réteg alapozóra van szükség. Végül is nem lehet 100% -ban biztos egyetlen alkalmazás minőségében.

Az összes réteg teljes szárítása után elkezdheti az üvegfestést vagy -festést.

Sokan elhanyagolják a festmények alapozását. Ez egy elfogadhatatlan luxus. Az üvegszál figyelemre méltóan 2 réteg festéket vesz fel. És csak a harmadik fekszik többé-kevésbé egyenletesen. Ne ragasszon a háttérképet a festés előtt - ez extra hulladék.

Tanács. Folyékony ragasztóhelyett bármilyen más alapozót használhat, amelynek csomagolása jelzi annak lehetőségét, hogy az üveg felvihető festés előtt.

Hasznos tippek

 1. Ne használjon rongyot vagy rongyot a felesleges ragasztó eltávolításához. A kvarcszálak ragaszkodnak hozzájuk, és csiszolópapírré alakítják őket. Folytatja a vászon ilyen rongyos dörzsölését - karcos textúrát és észrevehető csíkokat kap a lap alján.
 2. Az egész tekercset ne vágja egyszerre csíkokra. Egyes házakban a falak magasságkülönbsége a szoba kerülete mentén akár 20 cm lehet. Ezután kínozzák egy apró darabmintával, és pontosan illeszkednek a rajzhoz. Mérje meg az egyes vászonokat külön-külön. Kerülje a fejfájást.
 3. A hengereket sokkal kényelmesebben vágni lehet egyszerű ollóval. A szokásos író vagy építő kés nagymértékben morzsolhatja le a vászon széleit.
 4. Az alkalmazás megkönnyítése érdekében válasszon festékkel ellátott ragasztót a kompozícióban. Ezzel elkerülhetők a rések a falra történő felhordáskor. Szárítás után ez a ragasztó elszíneződik, és nem hagy maradékot.
 5. A mennyezethez válasszon alacsonyabb sűrűségű palackokat. Ez megkönnyíti a ragasztást. Ezenkívül a mennyezet kevésbé érzékeny a tesztelésre, mint a falak.

Hogyan ragasztható üledéket festéshez? Nagyon egyszerű. Végül is ez az eljárás nem sokban különbözik az egyszerű háttérképek tapadásától. Fontos, hogy az első vászon tökéletesen egyenletesen legyen rögzítve. És akkor minden szinte nagy erőfeszítés nélkül kiderül. A pontosság és a szorgalom kulcsa a jó eredménynek és a modern kialakításnak a javítási munkák végén.

Videó: hogyan ragasztható háttérkép

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások