Hogyan adhatunk pénzt eredetileg egy születésnapra

Nagyon nehéz olyan ajándékot választani, amely nem gyűjt porral a sarokban. Ezért jobb, ha a születésnapi személynek megadja az NN összeget, amelyet a kívánt módon bocsát meg. De látja, hogy valami kényelmetlen a pénzt a borítékba helyezni, ha a fizetést a főnök számítja ki. És egyáltalán nem érdekes pénzt borítékot adni egy barátjának, barátnőjének, anyjának, apának, házastársának. A születésnap napjáig az ajándéknak kreatívnak, viccesnek, hűvösnek kell lennie a közeli körben lévő emberek számára, vagy finom humorral a nap nagyon elismert hősének. A monetáris szálloda díszítésének néhány módja, például a bankjegyekkel ellátott léggömb, a káposzta, a pénzfa reménytelenül elavult, ezért megvizsgálunk néhány, ha nem ismerős lehetőséget, hogyan lehet pénzt adni egy eredeti születésnapra.

Hogyan adhat pénzt eredeti módon?

Vidám kreatív a hűvös ajándéktárgyak üzletéből

Manapság a viccbolt olyan tele van vicces, olcsó ajándékokkal, hogy még ha nincs ötlete a fejedben is, sétáljon oda fél órás sétát, és keressen száz lehetőséget az ünnepi ajánlat díszítésére. Íme néhány példa.

 1. Ha a születésnapi ember (tsa) a honvédségben szolgál a hadseregben, mutatjon be egy játékpisztolyt, amely lövedékekkel lő, helyett feltekercselt számlákat fektetne. Feltétlenül egy lőfegyvert kell rögzíteni egy maróval vagy pisztollyal.
 2. Vásárolhat egy gépet - egy rádióvezérelt billencsot, betehet egy csomag értékes papírt a teherautó hátsó részébe, írhat „dollárt”, és váratlan pillanatban elküldheti a nap hősét a lábad alá. Egy másik lehetőség egy kotrógép (buldózer) „pénz digger”. Vagy egy szörnyű dinoszaurusz lesz számlákat viselő szájába.
 3. A vicces kék boldogság madár, amely énekel egy boldog légy ... természetesen, az amerikai vagy euró névértékű papírdarabok fészkébe ülés szintén váratlan ajándék. Opciók: madár fészek nélkül, luxus farokkal, rubelventilátor vagy rádióvezérelt felfújható repülő madár egy kínai üzlet választékából, bankjegyekkel lógva. Hagyja a konzolt a kezedben, hagyja, hogy az esemény hősét futtassa a madár.
 4. Tekerje össze a pénzt egy lánccal, zárja le egy átlátszó zárral, egy emléktárgyat a töréshez, hagyja, hogy a születésnapi ember megpróbálja kulcs nélkül kinyitni, ez nagyon érdekes.
 5. Hozhatsz játékgumi csirkét tojással, egyértelmű, hogy először számlákat kell cserélni.
 6. Mutasson be éneklő vagy beszélő vicces puha játékot kötényben (lakatos munkaruhában) zsebében vagy mini hátizsákban, papírpénzzel töltött erszényben. Írja be a nevet a „Baksik” baseball sapkára. Opció: felfújható macska felirattal a hason.
 7. Ha a születésnapi ember lelkes kutya szerető, tegyen vicces pofát háziállatára, és rögzítse a gallérra egy „boldogság táskáját” pénzzel.
 8. Most nagyon sok konténer eladó - dobozos utánzókonzerv dobozokkal, sóval, minden pénzt tegyen bele, tegye egy tálcára, kösse le a szalagot a kerület körül, mint egy tortát, mutatjon be és tegyen ajánlatot: „Igyunk egy italt”.
 9. Adjon ajándékot az esemény hősének ajándéktárgy automatából (az a) betű ragasztásához, bankjegyekkel egy dobozban.
 10. Tekerje be amerikai papírokkal egy macska, kölyök, ló nagy porcelán szobrocskáját, ha a születésnapi fiú ilyen termékeket gyűjt. Nyakkendő egy értékes jegyzetet a gallér (kantár) helyett.

Sok ajándéktárgy van: vicces dobozok, vicces bögrék, poháralátétek, képzelje el a születésnapi ember és a vendégek meglepett arcát, hagyja, hogy a születésnap nagyon szórakoztató legyen: a pénzt el fogják költeni, és a kreatív emléktárgy sokáig emlékeztet az ünnepre.

Komoly ajándékok kis humorral

A Sberbank 50 g tömegű arany-, platina- és ezüstrudakat árusít.Ez egy nagyon gazdag pénzbeli ajándék egy születésnapra, de mi van, ha nagy összeget kell bemutatnia?

Hogyan lehet pénzt adni

 1. Manapság a dohányboltokban továbbra is sok felesleges doboz, karton szivar doboz található. Tekercselje az egyes számlákat vastag csőbe, tekerje be egy barna darabot a cigaretta csomagolására (ugyanabban a helyen egy fillértért eladnak). Az ajándék készen áll arra, hogy szigorú (vagy nem igazán) főnöknek adják át.
 2. Korábban egy könyv oldalain kivágtak egy lyukat, pénzt helyeztünk oda, ma az ilyen emléktárgyak különféle lehetőségekben léteznek, még egy mini széffel is. Ez egy gyönyörű születésnapi ajándék is a séf számára. Opcióként falra szerelt, eredeti asztali óra áll rendelkezésre, amelynek ajtaja mögött egy rekeszzáras doboz található, amely bezárható. A pénzvitorlázású vitorlás hajózás nem új módszer a gratulációhoz, de nagyon szép.
 3. A számlákkal kitöltött nagy bőségszaru nagyon vonzónak tűnik.
 4. Egy vastag napló, amelyen minden száz oldalra csatolt papírcsipesz szerepel, nagyon örömmel fogja barátjának.
 5. Girlfriend - egy csokor rózsa, ahol ahelyett, hogy értékes papírdarabok.
 6. Adományozhat ingét rokonnak, zseb helyett számlát helyezhet a zseb helyett, és csatolhat egy értékes amerikai (európai) papírból készült nyakkendőt.
 7. Asztalos ajándék-akvárium megvilágítással, korallok, algák (mesterséges és víz nélküli) ötszáz origami halakkal, amelyek a tartály fedelein horgásznak a horgászvonalon, szintén nagyon kedves fogadni születésnapjára, ha ott van egy nagy papírdarab-papír.
 8. Az otthoni szuvenír szökőkút kompozíciója bankjegyekkel, egyre növekvő vízcsepp utánzása után - jó lehetőség a szülők kedvelésére.
 9. Az amatőr virágüzlet beküldhető otthoni mini kerttel egy üzletből, egy kerek akváriumban, egzotikus növényekkel és készpénz lombozattal, vagy készítheti magad kaktuszokkal, többrétegű bankjegyek rögzítésével a tűkhez. Opció - személyre szabott váza kalla virág formájában összehajtogatott bankjegyekkel a bogyósbokrok értékes fajtáinak dugványaiin. Az öröm nem korlátozódik, ha a palántákat írják, feltüntetve a növényfajtákat.
 10. Adj nagymamádnak egy szőnyeget csatolt bankjegyekkel, polietilénbe csomagolva. Hirtelen tekerje a születésnapi lány lábához. Opció - csipke terítő - önszerelés. Nagyon boldog lesz.
 11. Ha a születésnapi fiú pénzt takarít meg egy nyaraló számára, készítsen neki mini-házat rönkökről - jegyzetekből, szépen csövekbe hajtogatva, és zsineggel kötözve rusztikus stílusban. Ha házat szeretne vásárolni, adjon párnát - téglát vagy egy kis gondolatot - egy naplót, annyi belsejét helyezve, amennyit csak nem bán.
 12. Átlátszó malacka bank - egy labirintust be lehet mutatni egy tinédzsernek, sokáig emlékezni fog egy érdekes estére, nagyon nehéz pénzt keresni onnan.
 13. Mutassa be gyermekének a csomagot az orosz postai emblémával. Helyezzen egy cheburashka-t a vállalati dobozba, tegyen néhány narancsot és a pénzt a közeli kerékpárra (iPhone, laptop).

Jól ismert (vagy nem minden) lehetőség

A születésnapi pénz ismert módon adható be, feltéve, hogy a születésnapi fiú örül minden gratulációnak.

Hogyan adhat pénzt egy születésnapra?

 1. Helyezzen papírlapokat a káposztafejek között, jobb, mint a pekingi fajta, ahol lazán tapadnak a maghoz.
 2. Díszítsd a pénzfát bankjegyekkel a húrokon.
 3. Helyezzen értékes papírt a ballonba, fújja fel.
 4. Tölthet dióval, cukorkacsomagolással vagy előre vágott és zárt ananásznal.
 5. Csatlakoztasson a közepén egy szálgal megkötött bankjegyeket, amelyeket pillangók formájában díszítsen gyöngyökké, vagy egyszerűen húzza össze őket egy kötélen, mint egy nyakláncot.
 6. Tekercseljen a zöld értékes papírdarabokat egy üvegedénybe vas fedél alatt, írja be a „káposzta” megőrzését.

A pénz eredetileg a születésnapjára történő átadásának lehetőségei végtelenül átgondolhatók, annál is inkább, mivel manapság olyan sok vicces ajándéktárgy van, amelyek egy fajtája a következő születésnapi parti előtt vihoghat fel. És mindenki tudja, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer!

Videó: hogyan adhat pénzt eredeti módon

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások