Mit adjon a feleségének születésnapjára: ajándékötletek

Amikor a házastársak házasok, már tudják egymás preferenciáit. De a hosszú évek együttélése miatt a férfiak újszerűen finomítják magukat, érdekes és váratlan ajándékokat keresve feleségük számára. Számos lehetőség közül választhat, amelyet bemutathat szeretett nőének. Ez a lista meglepetés-ajándékokat, gyakorlati üdvözleteket és romantikus eseményeket tartalmaz. Beszéljünk mindenről részletesebben.

Mit adj feleségnek születésnapra?

Gyakorlati ajándékok a feleségnek

Ilyen bemutatók tartozékok, háztartási készülékek vagy egyéb eszközök, amelyek a mindennapi életben hasznosak és nem gyűjtik össze a port.

Testápolási készletek és kiegészítők
Minden nő, életkortól és nemtől függetlenül, szeret vigyázni magára. Miért ne alakítaná ajándékba, és mindent átad a szeretettnek, amit régóta szeretett volna.

Sok olyan lehetőség van, amely segít egy hölgynek jobban kinézni, és sok idő nélkül megőrizni szépségét. A következő típusú eszközökről beszélünk:

  • professzionális manikűrkészlet;
  • masszázs lábfürdő (pedikűr vagy sem);
  • elektromos epilátor;
  • vas vagy hajsütővas;
  • hajszárító stb.

Előzetesen el kell mondani, hogy a professzionális orientációval rendelkező készülékek kb. 2-6 ezer rubelt fizetnek (a fenti mintákért). De minden fillér érdeklődéssel igazolja magát.

A feleségének nem kell több időt és pénzt költenie a szépségszalonba tett utakra. Egyedül otthon is végez manikűr- vagy pedikűrkészítő munkát.

Választáskor ne habozzon kapcsolatba lépni a tanácsadókkal. Feltétlenül adja meg, hogy ajándékot vásárol házastársának. Ugyancsak nem lesz felesleges konzultálni a feleségemmel az ő preferenciáiról (titokban, ütőlapok megadása nélkül).

Mosogatógép
Ha a családfõ praktikus eszközt keres a kandalló tartójának, akkor érdemes a mosogatógépet nézni. Meg kell érteni, hogy a nők nem szeretnek mosogatni, még akkor is, ha állítja az ellenkezőjét.

A mosás során a körmök romlanak, a kézbőr kiszárad, sok időt vesz igénybe. A helyzet bonyolult, ha egy nagy lakomát vagy rendes vacsorát nagy család után egy kanállal kell lemosni.

Mosogatógép vásárlásakor a felesége időt takarít meg, ez különösen fontos a forgalmas és nagy családok számára. Elegendő, ha az összes evőeszközt beteszi a készülékbe, beállítja a funkciót és várja meg a befejezést.

Választáskor érdemes figyelni, hogy hány étel halmozódik fel a mosogatóban naponta. Azokban az esetekben, ahol kisgyermekek élnek a családban, rengeteg eszköz lesz.

Ne pazaroljon pénzt, mert a normál mosogatógép megfelelő használat esetén több mint tucat évig tart. Ha aggódik a pénzeszközök hiánya miatt, minden nagyobb háztartási elektronikai üzlet kamatmentes részleget biztosít ügyfeleinek a kiválasztott termékért.

Egy ilyen komoly mosogatógép mellett más lehetőségeket is megfontolhat. Ide tartoznak mikrohullámú sütő, turmixgép vagy keverőgép, facsaró, joghurtkészítő, mosógép, lassú tűzhely, kenyérpirító, kávéfőző stb.

Elemezze, mi hiányzik otthonában valójában? Építsd fel ezt. Ebben a kérdésben a fő feladat egy gyakorlati ajándék kiválasztása, amely még sok éven át szolgálja a családot, és megkönnyíti a feleség életét.

Elektronikus eszközök
Ha egy hölgy szeret olvasni, de nem mindig rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy könyvét vegye magával, adjon neki egy elektronikus eszközt. Egy ilyen könyv egyszerűen működik, csak töltse le kedvenc munkáját, és bárhol, bármikor olvassa el.

Nagyon kényelmes dolog a tabletta.Ha a házban van, akkor nem kell folyamatosan tartania a laptopot, vagy kényelmetlen székben ülnie egy helyhez kötött számítógép közelében. A tablettát lefekvés előtt vagy felébredést követően reggel, szállításkor és munkahelyen lehet felhasználni. Mindez rendkívül kényelmes.

Ha a felesége gyakran ugyanazt a magazinot vásárolja, kérjen neki éves előfizetést. Szintén jó lehetőség.

Egy olyan lány számára, aki sok időt tölt a közösségi hálózatokon, online magazint tartja, vagy fényképeket tesz közzé az Instagram-ban, fontos, hogy legyen egy jó telefonja, több képpontos kamerával. Fontolja meg ezt az ajándékot, ha van elég pénze.

Ebbe a kategóriába más típusú ajándékok is hozzárendelhetők, legyen az kompakt lejátszó, amelyet futás közben hallgatni lehet, vagy navigátor az autóban (női sofőrök számára).

Azokban az esetekben, amikor a dohányzó házastárs számára ajándékot kell választani, egyszerre kérheti őt és ösztönözze arra, hogy hagyjon fel a függőséggel. Szerezzen elektronikus cigarettát (például „Cuboid”), rendeljen folyadékokat, spirálokat, gyapotot. Szokja hozzá a feleségét az egészséges életmódhoz.

Parfümök és kozmetikumok
Az ilyen típusú ajándékok mindig divatosak, és praktikus jellegüket különböznek. Ha tisztában van felesége íz-preferenciáival a parfüm tekintetében, akkor érdemes választani a minőségi francia parfümöt. Például vásároljon Chanel “Chance”, “Zhador Győr”, “Cheri Győr”, Dolce & Gabana “világoskék”, Paco Raban “Van Million” stb.

A kozmetikumokból különféle árnyalatú árnyékkészlet, szempillaspirál, ragyogó vagy kiváló minőségű rúzs, különféle tusfürdők és testkrémek, öregedésgátló arcszérumok hialuronsavval mindig hasznosak. Forduljon tanácsadóhoz, és gyűjtse össze a tökéletes szettet.

Ajándék utalványok
Megtaláltuk a legfontosabb dolgot - ajándékutalványokat bizonyos szolgáltatásokra, termékekre, ruhákra. Ha házastársa divatos fehérnemű-butik rendszeres vásárlója, látogasson el a szalonba, és vásároljon tőlük ajándékutalványt (válassza ki az összeget). De ennek a pénznek nemcsak harisnya számára elegendőnek kell lennie, hanem valami érdemesebbnek is.

Szinte minden önbecsületes üzletnek van ajándékutalványa. Látogasson el a Letual, kozmetikai, illatszer- és kiskereskedelmi üzletbe. Ebben minden lány választási lehetőséget talál magának. Az előző módszerhez hasonlóan ne soványítson.

Ha a gondolatában felvillant a gondolat: „Miért van szüksége bizonyítványra, jobb pénz ajándékra!” Ne feledje, hogy ez egy hiba. Ha házastársát tisztesség jellemzi, megtakarítja a családi költségvetést és mindenképpen gondoskodik a háztartások jólétéről, akkor élelmet, terítőt, függönyt és tőled kapott pénzt fog vásárolni, és ez nem vonatkozik a születésnapjára.

Egyedi ajándékok a feleségnek

Ezután megtalálja az érdekes ajándékötletek listáját. Az ilyen lehetőségek nem teljesen romantikusak, de érdemes megfontolni. Nézze meg az ötleteket, és keresse meg a legjobbat magadnak.

Hőlégballon
A léggömb repülése romantikus témának tulajdonítható. Az ilyen ajándékból származó feleség minden bizonnyal nem marad közömbös. Képzelje el, hogyan emelkedsz együtt a város fölött. Friss levegő, gyönyörű kilátás és megfelelő berendezés. Mi lehet jobb?

Születésnapi lufi

Egy ilyen akciót leginkább napkeltekor vagy napnyugtakor lehet megszervezni. Próbáljon meg választani egy meleg és nyugodt pagodát. Egy ilyen gyönyörű kilátás és az egész helyzet sokáig a memóriájában marad. Hidd el, nem tudsz elképzelni semmi romantikusabbat.

Lehetséges, hogy a házastárs fél attól, hogy ilyen szélsőséges lépést tegyen. Sok nő egyszerűen fél a magasságtól. A romantikus légkör mindkét házastárs számára valódi stresszes helyzetté válhat. Egy ilyen repülésre minden bizonnyal sokáig emlékezni fog.

Ha úgy dönt, hogy ilyen lépést tesz, akkor ismernie kell a feleségét. Próbáljon utalni, vagy kérdezze meg, hogyan érzi magát egy léggömb repülésekor. Ne adja ki a tervét. Bízhat önmagában is, és előre megjósolhatja a választ.

Ejtőernyős ugrás
Ez a meglepetés nem kevésbé extrém és lenyűgöző. Tudod megszervezni az ugrást egy oktatóval, egy ilyen szórakozás sokkal közelebb hoz. Az érzelmek kifejezettek lesznek, és sokáig emlékeznek rá. Készítsen előre meglepetést, és egyeztessen a szervezővel.

Hirtelen utazzon, és menj a hulladéklerakóba. A szakember utasítja, és Ön helikopterben repül a levegőbe. A házastársak mindegyike az oktatókhoz rögzül és ugrik. Nem kell semmit tennie, sok érzelem lesz.

A levegőn szárnyaló kilátás nyílik a lenyűgöző kilátásra is. Gondolj egy ilyen ajándékra. Ha nem akarja együtt ugrálni, alul találkozhat a feleségével virágokkal. Ne aggódjon a biztonság miatt. A szakemberek a legkisebb részletben magabiztosak cselekedeteikben.

Intim ajándék
Ha nem akar banális ajándékokat adni, amelyekben mindkét házastárs fáradt, vegye fel a kapcsolatot a szexuális üzlettel. A termékek megnézhetők az interneten. Vessen egy pillantást érdekes felnőtt játékokra, amelyek ketten tetszenek. Hidd el, minden lány örül ilyen meglepetésnek.

Otthoni sztriptíz
Ez az ajándék vonatkozik a nem szabványos ötletekre is. Önnek viszont teljesen megszabadultnak és nem kellemetlennek kell lennie. Hívja meg felesége barátait az ünnepre. Rendezzen el egy érdekes vacsorát, és a végén hívja fel a ház sztriptízét.

Egy ideig elhagyhatja a helyiséget, hogy a hölgyek teljesen lemaradjanak. Egy ilyen ajándék minden bizonnyal sokkoló. Ha úgy dönt, hogy ilyen intézkedéseket hoz, akkor vissza kell tartania magát. A féltékenység túlléphet túl. Nem lesz felesleges a részleteket az előadóval megvitatni. Csak ne próbáljon házastársat küldeni egy hasonló bárba.

Professzionális fotózás
Minden nő mindig ellenállhatatlanul akarja nézni. Itt fotózásra kerülhet egy profi fotós segítségével. Nem szükséges, hogy a házastárs önállóan részt vegyen egy ilyen folyamatban.

Lehet, hogy a képek családi és érdekes képek. A kártyákat el lehet helyezni egy albumba vagy nyomtatni egy nagy vászonra portré formájában. Egy ilyen kép tökéletesen díszíti a ház falait. A gyönyörű képek jól illeszkedhetnek a közösségi életbe. hálózaton. Hagyja, hogy a barátnői irigyeljék egy csodálatos férj feleségét.

Ne feledje, hogy egy ilyen eljárást felelősségteljesen kell megközelíteni. Válasszon gondosan egy profi fotósot. A jövőben nem lesz problémája a végeredménynek. Jó módon ajánlott, hogy kiváló portfólióval rendelkező barátokon keresztül találjon fotóst.

Ha a házaspár fiatal és elég szabad, akkor rábeszélheti feleségét, hogy meztelen fényképeket készítsen. Bármelyik ember mindig meg akarja csodálni meztelen társát. Próbáljon észrevétlenül utalni a feleségére egy ilyen lövésnél. Ne menjen túl messzire, botrány alakulhat ki.

Romantikus ajándékok a feleségnek

Ez a kategória tartalmazza a romantikus orientáció meglepetéseit. Ez lehet vacsora a kedvenc éttermében, közös kirándulás és egyéb előnyök. Beszéljünk róluk.

pet
Ha a munkahelyen gyakran elkúszik, és a gyerekek már felnőttek, és egyáltalán szükségük van háziállatra, akkor fontolóra kell vennie ezt a lehetőséget. Azoknak a nőknek, akik szeretik az állatokat és már régóta álmodtak egy kiscicáról / kölyökkutyáról, egy ilyen meglepetés drágább, mint bármely pénz.

Születésnapi kisállat

Képzelje el, hogy vigyáz, amikor hazatér egy íjjal díszített kosárral. Egy aranyos bolyhos csomó, egy légpárnán fekszik, kiugrik a kosárból.

De ha úgy dönt, hogy egy ilyen meglepetés mellett felel a felesége számára, akkor felelősségteljesen járjon el a választáshoz. Először is azonosítsa a házastárs preferenciáit: ki akar látni a házban - kutya vagy macska? Tudja meg a fajtát, a nemét, színét és egyéb jellemzőit.

Meg kell érteni, hogy az állat felelősség. Követni kell őt, nevelni, etetni, figyelemmel és szeretettel felruházni, állandóan járni, vakcinázni kell.Általában szinte mindent, ami a gyermekre jellemző. Ezért, ha családjának nincs szabadideje, ne vegyen védtelen lényt a házba, amely önmagában nem vigyáz magára.

virágok
Egyetlen nyaralás sem érinti a népesség nőinek felét virág nélkül. Nos, ha ez egy hatalmas, az Ön kívánságainak megfelelő csokor lesz. Ha nincs ereje és pénze, hogy aggódjon a többi ajándék kiválasztásával, adj szeretett 101 rózsadat. Hidd el, a hetedik mennyben lesz!

Készíthet 100 rózsacsokrot egy hosszú lábon, és egy azonos színű művirágot helyezhet a közepére. Mutassa be a csokrot a hölgynek a következő szavakkal: „Szeretlek téged, amíg az utolsó rózsa nem lesz! És a művirágoknak nem jellemző a fakulás. Meglepetés biztosított!

Ajándék kézbesítés futárral a munkába
Ez a lehetőség inkább a fő jelen kiegészítéseként megfelelő. Vásároljon speciális áruházban, vagy rendeljen gyümölcsöket különféle országokból az interneten keresztül. Ide tartoznak a feijoa, az ananász, a pomelo és más finomságok, amelyek nem nőnek hazánk kiterjedésén.

Tegye az összes alkatrészt egy gyönyörű kosárba vagy dobozba, csomagolja meg egy íjjal és hívja fel a futárt. Hagyja, hogy ajándékot adjon neki a hölgynek a munkahelyén, ettől teljesen örömmel fog járni.

Mellékelje az üdvözlőlapot képeslapokkal és arra, hogy házasságon várja feleségét egy közös ünnepre. Annak érdekében, hogy ne tévedjen el a választással, előre ellenőrizze, hogy a házastársa nincs-e allergiás az egzotikussal szemben.

Közös vakáció
Drága öröm, amelyet nem minden modern ember enged meg magának. Nem csak a pénzügyi helyzetről, hanem a szabadidőről is beszélünk. Ha előre készül a házastársa születésnapjára, fontolja meg egy ajándékot romantikus kirándulás formájában kettő számára.

Ez a lehetőség különösen sikeresnek bizonyul a hideg évszakban, amikor enyhe napfény és óceáni szellő hiányzik. Megállapodás a rokonokkal, hogy távollétük alatt ők vállalják a felelősséget a gyermekekért.

Látogasson el az utazási irodába, válasszon jegyet pénztárcára és szabadidejét a kívánt dátumokra. Nem szükséges egy hónapra nyaralni, vásárolni egy hétvégi túrát, akkor minden bizonnyal nem lesz problémája.

Ha a feleség dolgozik, egyeztessen feletteseivel, vagy hamis egészségügyi biztosítást kössen az indulás idejére. Minden eszköz jó, ha segítségükkel felejthetetlen üdülést tesznek feleségévé.

Ha ajándékot választ szeretett kedvesednek, gondosan álmodoznia kell. Mérjük meg a házastárs minden árnyalatát és preferenciáját. Légy eredeti. A jó ajándék nem mindig drága. Ha a pénz nem jelent problémát az Ön számára, vegye fontolóra szélsőségesebb ajándékokat. Szervezze meg a tisztességes nyaralást. A szórakozásnak abszolút mindennek kell lennie. Ne felejtsd el társaid születésnapját, nem a tiéd. Tegyen meg mindent magas szinten. Az ünnepséget sokáig emlékezni kell.

Videó: 20 hasznos ajándék

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások