Hogyan cserélhetem ki a körömlakklemosót?

A lakk eltávolításához a szakértők egy célzott eszközről álltak elő, amely tartalmazhat vagy nem tartalmazhat acetont. De néha vannak olyan helyzetek, amikor sürgősen el kell távolítani a bevonatot, és nincs kéznél különleges folyadék. Élet-csapkodok jönnek a mentésre, amelyek tökéletesen megbirkóznak a feladattal. Nézzük meg őket rendben.

Hogyan cseréljük ki a körömlakklemosót?

Módszerek a lakk speciális folyadék nélküli eltávolítására

 1. Egy másik lakk. A bevonatot egy eltérő színű összetételű csővel távolíthatja el. A színárnyalat nem fontos, vegye meg a kéznél. Vigyen fel vastagabb, de egyenletes réteggel foltok nélkül a köröm tetejére, várjon 5 másodpercet, és tegyen rá kozmetikai lemezt. Távolítsa el a bevonatot. A folyamat nem büszkélkedhet a pontossággal, ezért javasoljuk, hogy töltsön be pamutmintákat a maradványok eltávolításához a bőrről.
 2. Izzadásgátló. Ha van olyan dezodor, amelyet permeteztünk, és amelyet hengerrel nem adunk a bőrre, akkor használja azt. Permetezzen be a készítményt az ujjaira, vigyen fel kozmetikai szivacsot és távolítsa el a bevonatot. A szélektől a lakot dezodorban mártott vattacsomóval távolítják el. A manipulációt addig végezzük, amíg a lakk teljesen le nem válik. Az eljárás során próbáljon minimálisra belélegezni a gőzöket a mérgezés elkerülése érdekében.
 3. Hajlakk-rögzítő lakk. Rendszeres, közepes, erős vagy extra erős rögzítésű hajlakk elősegíti a lakk eltávolítását a körömlemezektől. Impregnáljon kozmetikai szivacsokat fixálószerrel, kezdje el a körmök törlését, mintha irányított folyadékot használna. Miután az összes művelet befejeződött, alaposan mosson kezet szappannal és krémmel.
 4. Orvosi alkohol. A jó öreg módszer, amelyet kivétel nélkül mindenki használ, amikor nincs folyadék a lakk eltávolításához. Az előző opcióhoz hasonlóan megnedvesítse a szivacsot alkoholban, törölje le a körmöket. Ha nincs alkoholja, használjon vodkát, de ez rosszabb eredményt ad, vagy egyáltalán nem eredményez (ha a bevonat nagyon ellenálló).
 5. Parfüm. Bizonyára minden lánynak van parfümje, amelyet nem kár, hogy ritka célokra használja a lakk eltávolításához. Még egy hármas köln is megteszi. Fújja át a kozmetikai lemezt parfümmel, majd távolítsa el a lakot a szokásos mintának megfelelően. Az eljárás időt vehet igénybe, néha 5 megközelítésre van szükség.
 6. Növényi olaj. Bármilyen növényi olaj alkalmas a manipulációk elvégzésére. Többek között a napraforgó, a kukorica, a homoktövis, az olajbogyó, a bojtorján, a ricinus és mások. Készítse elő a fürdőt: öntsön egy kis olajat a tartályba, melegítse fel, engedje le az ujjait a kompozícióba és várjon egyharmadot. Ezután próbálja meg eltávolítani a lakkot egy olajban átitatott szivaccsal. A bevonat eltávolításán túl a körmöket és a környéküket is meggyógyítja.
 7. Ecet és ásványvíz. Összeöntjük 500 ml-t. ásványi (só) víz gázzal és 40 ml. ecet-koncentráció 6%. Mártsa az ujjait a termékbe 5-10 percig. Ezután távolítsa el a felesleges lakkot a szövetekkel, szükség esetén ismételje meg az eljárást.
 8. Kézmosás. A háziasszonyok gyakran kellemetlen helyzetben vannak. A kézmosás során a manikűr romlik, és a nemrégiben alkalmazott lakk törlődik. Ezért az ilyen intézkedések alternatívát jelenthetnek a probléma megoldására. Kézmosás forró szappanos vízzel. A folyamat során a lakk megduzzad és könnyen elválasztható a körömlemeztől.
 9. Szerves oldószerek. Körömlakk-eltávolítóként agresszívabb készítményeket használhat szójaszes, terpentin vagy benzin formájában. A pénzeszközök nem fognak sokáig várni az eredményre.Ne felejtsük el, hogy az agresszív készítmények hátrányosan befolyásolják a körömlemez és a bőr szerkezetét.
 10. Hidrogén-peroxid. A régi vagy sikertelen manikűr következményeinek kiküszöbölése érdekében igénybe veheti a hidrogén-peroxidot. Nedvesítse meg a vattapadlót, és dörzsölje a körömlemezt, amíg a kívánt eredményt el nem éri.
 11. Fogkrém. A termék olyan biztonságos készítményekre vonatkozik, amelyek hatékonyan eltávolítják a lakkot. Vegyen elegendő fehér pasztát, és vigye fel pamutpadlóra. Intenzíven dolgozza fel a körömlemezt, amíg meg nem kapja azt, amit akar. A legtöbb előnye elérése érdekében keverjen össze egy kis mennyiségű szódabikarbónát.
 12. Alkohol. Egyes hölgyek dúsított italokhoz fordulnak, hogy megszabaduljanak a régi lakkoktól. Az eljárás mínusz, hogy az alkohol károsítja a körömlemezt és a bőrt. Ne feledje, hogy hosszú ideig tart a köröm helyreállítása egy ilyen eljárás után.

Agresszív szerek alkalmazásának következményei

 1. Ha úgy dönt, hogy agresszív vegyületek használatával megszabadul a régi laktól, érdemes megfontolni a következményeket. A hígító, a szeszesital és a benzin súlyos bőrbetegségeket okozhat. Az ilyen vegyületek mérgezőek és mérgezik a testet, allergiás reakció jelentkezik.
 2. Ne felejtsük el, hogy az illékony vegyületek károsak a légzőszervekre. Ha továbbra is úgy dönt, hogy hasonló eljárást hajt végre, akkor érdemes erre felkészülni. Nyissa ki az összes ablakot és óvatosan hajtsa végre a manipulációt.
 3. Agresszív termékek használatakor mindig meg kell védeni a bőrt. Tekerje be a kezét egy törülközőbe vagy egy fóliába. Gyakran az eljárás után a bőr sárgára vált kémiai vegyületeknek való kitettség hatására. Nehéz megszabadulni az ilyen következményektől.
 4. Ne feledje, hogy a forró összetevők nem szokásos használata nagyon káros a testre. Tilos a kezelést elvégezni terhesség alatt és olyan emberek közelében, akiket a légzőszervi betegségek és az allergiás reakciók szenvednek.

A manikűr hatásának kiküszöbölésére improvizált eszközökkel léphet igénybe. Nagyon óvatosan járjon el, ha agresszív készítményeket használ. Amikor csak lehetséges, használjon irányított eszközöket. Ellenkező esetben a körömlemezt sokáig vissza kell állítani sokkal magasabb költségekkel.

Videó: Hogyan távolítsuk el a körömlakkot körömlakklemosó nélkül

Javasoljuk, hogy olvassa el


Hagyj hozzászólást

a send

avatar
wpDiscuz

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

Még nincs hozzászólás! Dolgozunk azon, hogy kijavítsuk!

féreg

szépség

javítások